fbpx

Digge smaker som også er nyttige for kroppen.  Jeg vet ikke med deg, men jeg liker å nyte monika-grabkowska-612622-unsplashgodis og snadder som også tilfører kroppen vår ordentlige byggesteiner. Som samtidig som å smake skikkelig digg, sørger også for ett stabilt blodsukker ( og jevnt humør, hihi)

Vi har vel alle vært skikkelig hangry en gang.. ( Hungry & angry) Og jeg tror mange ( inkl meg selv) har sagt og gjort ting de angrer på da. Så jeg tenker for husfredens skyld og generellt for alles del, så kan det jammen meg være innmari fint å unngå krangling og sure miner som følge av blodsukker i beg og dalbane.

Jeg har også tidligere lagt ut disse oppskriftene, som er behøvlig testet av alle medlemmene i denne familien og stemplet godkjent som innhold i påskeegg.  I tillegg til å være noen næringsrike små bomber som holder blodsukkeret stabilt, så gir de deg næring og demper eventuelle betennelser du måtte ha i kroppen din. Fantastisk! rett og slett som ett vilt oppgradert kinderegg. 3 ting i 1. Bare vilt mye mer nyttig for kroppen.

OK <3
Denne første her tar litt tid å lage, men du verden så verdt det er.
Gule påskegele

Disse 3 versjonene av krutttønne gelegodis er også verdt å notere seg. Kan varierer i det uendelig og kan inneholde masse gode godsaker for kroppen.
Krutttønne gelegodis

Også denne her da, med min tolkning på når det var supertilbud på smågodt fullt av e stoffer og andre snåle greier. 3 ulike oppskrifter, som smaker skikkelig digg og gjør digg.
Sunnere godis

Ja, dere som har lest en stund og kjenner meg godt. Dere vet at jeg er en stor fan av å lage stort når jeg først lager. Jeg fryser i porsjoner, slik at når jeg får lyst på noe ( avogtil som jeg ikke hva er en gang, hihi) så er det enkelt, kjapt og ikke minst sunt å bare stikke ned i frysen og velge hva jeg vil ha i utvalget <3

Gule Påskekjeks


Som også er betennelsesdempende, næringsrike og ett herlig lite påskemåltid i seg selv.

Jeg laga disse når jeg hadde laga juice og det er så fint å slippe å kaste noe.
Og heller trylle frem digge sprøe kjeks. De er sprøe som biscotti utenpå og litt seige inni.

2 egg
11-12 dl med mel ( jeg brukte mandel og sesam mel)
7 ss pulp ( restene etter juicing) av ingefær, gurkemeie, litt pepper og eple
ca 2,5 dl fibersirup blank
1/6 ts stevia
Ett lite dryss salt
4 ss romtemperert ghee
1 ts baking soda
ca 3 ts kardemomme
ca 1 ts kanel
2-3 dråper on guard Eterisk olje.

Bland alt, kna til ei pølse, skjær i biter slik som bilde, stek på 170 i første omgang i 22 minutter. Pass på. skru ned temperaturen og åpne ovns-døren litt opp slik at de tørker kjappere om de trenger lenger tid. Avkjøl på rist.  Nam <3

56384971_1352044751604827_8250059257043484672_n
Hva skal du lage til påske?

Jeg gleder meg til påskeegg jakt med jentene , en av de mest gøyale tingene vi gjør. Bare denne gangen MÅ vi gjemme dem godt nok. hehe.

Bare det å ha flere dager enn 2 fri sammen med familien høres så deilig ut og vi ser virkelig frem til det alle sammen.

Gul ( neida) Påskeklem fra meg <3

Leave a Reply

%d bloggers like this: