fbpx

Rabattkoder

Rabattkoder som du kan bruke

The ideal you, Silje Vassøy, coaching, rabattkode

For å teste mine favoritter, så kan du finne ut om de kanskje er dine favoritter og?
Absolutt alle samarbeid jeg inngår er med butikker/bedrifter som jeg går 100% god for, har brukt og testet produktene/tjenestene lenge og virkelig digger de.

Å verne om sine favoritter vil jeg hvertfall ikke. For jeg er av den oppfatningen at alt det gode der ute, det må deles med flest mulig. Slik at flest mulig ( inkludert deg og) kan oppleve god effekt.

Etterhvert vil det komme enda flere rabatkoder her til deg, slik at du kan utforske og teste enda mer ting som vil utgjør en forskjell for deg.


Rabattkode på Superstate.no

Nettbutikken www.superstate.no
( bruk denne lenken så blir rabattkoden lagt til automatisk)
Når jeg oppdaget denne, så hoppet hjertet mitt over en takt eller to, for de hadde enzymene jeg hadde hørt så masse om. Og gjett om de står til forventningene!

Kode: Theidealyou gir deg 10%

Hvordan jeg bruker Superstate favorittene

MassZymes er muligens den mest kraftfulle enzym kombinasjons tilskuddet som finnes. Jeg er på min 3 eller 4 boks nå og jeg vil helst ikke være uten, derfor har jeg satt opp abonnement med ekstra rabatt. Jeg var tom 10 dager og jeg merket godt at fordøyelsen ikke gikk like smurt, smidig og med en så god følelse. Så denne er min største favoritt. Før måltid tar jeg 1-3 avhengig av hvor tungt fordøyelig måltider er. Utenom digger jeg HCL (magesyre tilskudd) og BrainOctane. 1 kapsel med magesyre tilskudd tar jeg sammen med enzymene før jeg spiser. Og Brainoctane er etter min smak den beste MCT oljen til bruk i bulletproof kaffe/latter og mye annet. Flere av oppskriftene mine innholder denne. Gir deilig energi, metthetsfølelse og klare tanker.

Rabattkode på Hypopressiv trening

Treningsformen som har hjupet meg å lukke delte magemuskler (diastase) etter 3 svangerskap, styrke den naturlige funksjonen slik at tisseuhell skjer ikke lenger på trampolinen,i latterkrampe eller løping etter jentene.

Jeg elsker denne treningsformen. Lett er den å gjøre, tar ikke lang tid, men for å få resultater så må du gjøre det helst hver dag. Du får 30% på hennes nyeste fantastiske kurs med denne lenken her.
Bruk rabattkode Theidealyou

Etter du har tatt kurset så kan du trene ukentlig over nettet, enten direkte eller på opptak sammen med meg og mange andre herlige damer.

Her kan du lese my mer om Sadie, både hennes historie og min historie med hypopressiv trening.

%d bloggers like this: