fbpx

Samarbeid med meg: Coaching

helhetlig helse og egenkjærlig livsstil

Å ha det ordentlig bra med deg selv og livet ditt.
Du eier historien din, istedenfor at den eier deg.

Det viser styrke å be om hjelp. Det er ikke meningen at vi mødre skal gjøre “alt” alene.

Hvis du er som de fleste av de herlige damene som finner meg, så opplever at du livet blir litt vel mye innimellom, skuldrene og blodtrykket kryper oppover og energien, forholdet til deg selv og helsen kryper nedover.

Så er du helt på riktig sted. For det er dette jeg allerede har hjulpet snart 150 damer med allerede.

  • Hvis du skulle sette ett tall på energien og overskuddet ditt fra 1 til 10? Dypper det ofte under 5? isåfall les videre.
  • Er det vanskelig å velge hva du skal teste i jungelen av alt du kan gjøre som er bra for deg og helsa de?
  • Føler du at du nesten har prøvd “alt”?
  • Du trenger ikke å bevise at du er god nok, det å være flink pike gjør ikke noe bra for helsen din.

Vil du heller ha gradvis mer klarhet, livsgnist, bredere smil og mer oversikt på hva som gir energi og tar energi, samt den fantastiske syklusen din. Slik at du først og fremst lever ett bedre liv, har et bedre forhold med kroppen din, mer glad i deg selv og har mer å gi til de rundt deg.
Det å ha en coach, det er å gå en tråkket snarvei. Istedenfor å teste detdu finner på internett , som tar tid. Husk: analysis paralysis. Å tenke på det i åresvis fører deg ikke dit du vil. Det er påtide å ta ACTION!

Da er jeg coachen for deg..

Forskjellen på en coach fra en lærer, er at en coach hjelper deg også å gjøre det som er riktig for deg, ikke bare lære deg om hvor bra det er.


Hvordan går du frem:

  1. Du vil være sikker på at jeg er den rette for å hjelpe deg. Derfor har vi en helt uforpliktende samtale, slik at vi kan bli bedre kjent og finner ut om vi er god match. Du fyller inn skjemaet under her for å avtale din uforpliktende kartleggingssamtale.
  2. Du bestemmer deg sammen med meg om det er best for deg med liten eller stor pakke eller klippekort.
  3. Du klikker deg inn hit og betaler for den du har valgt og Voila! Vi er igang..

Jeg gleder meg til å prate med deg på telefonen/zoom, slik at vi sammen kan finne ut hvordan du kan få den helsen du vil nyte livet ditt med.

The Ideal you, Silje Vassøy. raglan statement topp

Hei, Jeg er Silje..

– Din coach/mentor som hjelper deg til å skape det balanserte forholdet til kroppen din som du har ønsket deg. Med spenst i stegene, smil om munnen og en tilfredshet i livet.

Lite viste jeg hvor leddgikt-fiksing ville ta meg hen. Alt jeg lærte om biologiske prosesser så vel som tankesett og selvutvikling kombinert med ett stort ønske om å hjelpe andre damer i liknende situasjon, tok meg her jeg er idag.

Jeg hjelper kvinner som deg å sjonglere god helse, godt forhold til deg selv + kroppen, å være tilstede i en travel hverdag og fylle på batteriene dine med glede. Uten å miste en ball, fordi du vet hvilke baller du skal legge ned og når.

Jeg støtter deg i hvert eneste steg i prosessen med å bli kjent med deg selv, slik at du slipper å gjøre de samme feilene flere ganger. Du slutter å si ja, når du egentlig vil si nei. Og du møter omgivelsene din med forståelse og aksept.

Når vi jobber sammen, så vil jeg gjøre alt jeg kan for at du faktisk får til det som du virkelig vil.

Nysgjerrig? Og vil lese mer om hvem jeg er og hva jeg har gjort?

For å lese hele helsereisen min, så trykker du deg inn her. Jeg fikk plutselig masse leddgikt, men istedenfor å maskere med medisiner, så fikset jeg leddgikten fra innsiden ut. Vil du lære meg bedre å kjenne så trykker du deg inn her.
For en oversikt over det jeg tilbyr, så klikker du deg inn hit.

Hva kunder forteller om coachingen de har fått av meg:

Jeg skriver «jobbe med deg» fremfor ta «coaching-timer med deg» fordi flyten i samtalene våre var så god.
Vi hadde en veldig naturlig dynamikk. Jeg fikk mange små og store aha opplevelser og opplevde god vekst.

Jeg følte også at du holdt meg litt ansvarlig uten for høye forventninger. Akkurat nok til at jeg strekte meg.
Jeg vet ikke om jeg hadde fått sendt inn forslaget mitt til forlag uten deg.

Tusen takk for denne gang.

Veien videre er mer synlig nå, takket være deg️ ❤

Madelene

For en herlig blanding av kunnskap denne dama har. Hun kan alt. Ikke sånn litt om alt, men ALT om ALT.

Jeg har hatt Silje som min coach i 7 mnd og kunne ikke vært mer fornøyd. I forkant av flere timer har jeg følt meg så langt nede av ulike grunner. Hver gang har Silje klart å snu det til at jeg enten ser ting på en annen måte, eller kommet med innspill/råd som hjelper. Jeg er langt ifra ferdig med reisen min, men har fått fantastiske verktøy å jobbe med som hjelper meg på veien. Det rare er at flere av verktøya hadde jeg hørt om før, men klarte ikke å gjennomføre de alene.
Det å ha ei som heier på deg og vil at du skal lykkes er GULL.

C, mor til 3

Jeg elsker de konkrete verktøyene du lærte meg i coaching timene vårs, pusteteknikken har vært en “life-changer” for meg. Nå har jeg endelig satt meg selv på agendaen, og det nyter jeg (og familien min) allerede fruktene av.
Anbefaler deg, Silje på det varmeste til alle

Anna Karina, 2barns mamma

Jeg har lært å ta bedre vare på meg selv. Jeg har det bedre, forholdet til mannen er bedre, ungene er gladere og hele familien er generellt mer harmonisk. I coaching timene sammen med Silje har jeg jobbet med ubevisste tankemønstre som har stjålet energi. Nå sover jeg bedre og har mer energi på dagen.
Silje er en sprudlende og omsorgsfull dame med mye kunnskap og har en helhetlig tilnærming.

M, mamma til 3

The Ideal you – manifest

Ikke dim ditt eget lys ned bare fordi du har en annen farge på lyset enn alle andre.
Her i The ideal you settes dine unike kvaliteter høyt.
Ikke bare tilbyr vi coaching som bygger både din helse, ditt selvbilde og selvverdi, men også din egenkjærlighet slik at du kan være den personen som du ønsker å være, gjøre det som du liker aller best og ha det som du drømmer om. 

Ditt potensiale er muligens vanskelig for deg se selv før oppstart, men når du er ferdig hos oss. Så er det naturlig for deg å prioritere deg selv. Du tar imot utfordringer med undringog nysgjerrighet. Og  av nestekjærlighet så gir vi tilbake til de som ikke har råd til coaching og veiledning. 

The Ideal you

Har hjulpet damer siden Januar 2020. The ideal you er helhetlig livs, helse og mindset coaching og veiledning. Holder til utenfor Stavanger.

Har kunder over hele Norge og voksende antall kunder i andre land.

Har du spørsmål eller ønsker hjelp fra meg?

siljevaase@gmail.com

0047 93282929

4076 Vassøy
Stavanger, Norge

%d bloggers like this: