Gaver til deg

Hei du som kommer inn akkurat her å leser <3 .

Jeg digger deg og jeg digger at du sansynligvis har lyst på en endring. Det er kanskje derfor du har havnet her på min blogg <3

Det bobler nesten over, det er så mye jeg har lyst å dele med deg <3

Innimellom lager jeg forskjellige pdfèr, mini e-bøker,  +++ og alle slike vil ligge her på denne siden. Slik at du kan velge og vrake hvilke freebies du har lyst på <3

Sjekkliste for å føle seg mer og mer FANTASTISK! Og ja det henger sammen med helsa!
Jeg har laga denne deilige sjekklisten for at du også skal føle deg fantastisk. Slik at du også kommer til å erfare at det som du gjør for deg selv. Du tar bedre vare på deg selv, lytter mer til de faktiske behovene til deg selv og din kropp. Og opplever at når man øker fokuset på hva godt man gjøre for seg selv, så vil man ha det bedre, være mer takknemlig. Og kjenne en velkommen endring i kroppen din.

The ideal5 dagers challenge for å ta deg selv tilbake <3
Med egenomsorg og kjærlighet.
Fordi du fortjener så absolutt å prioriteres så mye høyere enn du gjør idag. Denne er tilgjengelig tilogmed 13 okt.

Du finner all informasjonen her <3

67193815_357781078469810_6389846326292512768_n

Eteriske oljer og ledd
Å reversere en sykdom kan jammen være utfordrende og ofte er det mange brikker i puslespillet så må legges før man er i mål.

Ett verktøy som også viste seg å være en brikke i mitt puslespill var nemlig eteriske oljer. Nydelige, kraftfulle og velduftende oljer <3

Jeg testet meg igjennom de fleste når leddene holdt på og lærte masse om hva som funket ( på meg) og ikke. Og alt dette har jeg samlet i dette hefte her til deg <3

Si ja takk til en sterk kropp og fleksible ledd <3

5 Mange har spurt og jeg hørte etter.

Hvordan skal jeg komme igang med å bli bedre/friskere?
Hvor begynner jeg? Det er en jungel der ute.

Jeg orker ikke å begynne for jeg vet ikke hvor jeg begynner henne.

Ukentlig har jeg fått spørsmål som likner på disse.

Her kan få denne pdfen <3

Jeg følte meg skikkelig frustret og lei da jeg begynte. Jeg fant lite informasjon på nettet om akkurat dette. Så for at du skal slippe å måtte lese gjennom mange blogginnlegg, så har jeg laga en kortfattet konkret liste med 5 steg.

Akkurat de stegene jeg tok da jeg reverserte leddgikten, tok livet og helsa mi tilbake. Og når du har gått gjennom disse 5 stegene, så vet du garantert mye mer om hva som må til for å bli permanent skikkelig frisk <3

Reasons to hike on your birthday.png

Morgener kan være skikkelig fæle, masse dårlig stemning og en fæl gnangende klump av dårlig samvittighet i magen. Og nå er jeg helt ærlig, det har skjedd mange ganger her hos oss.

Men innimellom så dukket de fantastiske fine morgenene opp, med bare god stemning, lugnt og fint humør på alle, ren harmoni.

Og følelsen som sitter i kroppen igjen i etterkant er jo som natt og dag. Også har jeg prøvd en god stund å finne noen rutiner som funker på en nærmest idiotsikker på måte.

Jeg har testet og testet. Jeg er en Mor til 3 fantastiske jenter som jeg har stortsett alene hver eneste morgen i uka og jeg syns det var kjipt å ikke føle at jeg fikk gjort “meg” klar for dagen. Ikke som Mor/Mamma, men som meg: Silje. Jeg har mange flotte drømmer og ambisjoner, så liker jeg å jobbe mot dem hver eneste dag, med små skritt. Og de rutinene som funker best har jeg komprimert sammen i en pdfen til deg og du får den her.

Denne her til deg som ønsker å ha bedre morgener, som gir rett og slett mer effektive dager med lave skuldre og god samvittighet. “what more can a Mom want, right?” (besides coffee). hihi

Sjokoladekake.png
Før påske la jeg ut ett bilde på SOME, av at jeg spiste ett stykke sjokoladekake som faktisk fremmer en bedre fordøyelse og det var ikke måte på hvor  mange så ønska denne oppskriften. Så her er den. I en innbydende og deilig “innpakning” fra en sjokolade elsker til en annen <3

Med denne oppskriften her, så kan du spise kake når du vil. Enkelt og greit. Det er også lov å skjære opp i stykker og fryse ned. For å ta opp og nyte, kanskje bare fordi det er en tirsdag eller torsdag.

Jeg likte denne kaka best med sjokoladeglasur oppå, så jeg la med oppskriften på den og. Slik at du har begge to og kan bare gå i gang for å lage denne godsaken. Klikk her og følg instruksene.

Mange fantastiske damer fortalte meg at de ønsket en hverdag som var mer smidig, harmonisk, men og at de ønsket å få gjort mer på en effektiv måte. Og alt dette uten at det går på kompromiss med barn/familie. Er det mulig, tenker du kanskje?
JA! det er mulig mener jeg. Så jeg har satt sammen en ukesplanlegger med alt det jeg har erfart, lært, testet og lest. Slik at du og kan ha en hverdag som er mer gledesfylt, harmonisk men også effektiv <3

Her kan du lese mer om planleggeren og hva du kan få ut av den i ditt liv.

Leave a Reply