fbpx

Gaver til deg

Hei du!

Om du har lyst på en forbedring, en forbedrende endring, så har du kommet på rett plass. Jeg har så masse jeg har lyst å dele med deg, både verktøy, tips og triks som virkelig har gjort en stor forskjell i midt liv. Så alle gavene her er til din disposisjon. Eneste du trenger å gjøre på de uthevede lenkene er å legge igjen navn og epost, bekrefte på den eposten du får slik at du også kommer på min nyhetsbrevliste og får dermed den siste nye informasjonen allerførst)
Ps: Du kan når som helst melde deg av nederst i de epostene du mottar.

Finnes det en naturlig måte å komme i hormonell balanse?

Ja det gjør det! Og det er med min største stolthet og glede at jeg gir bort en glitrende mini kokebok som vil gi deg mer og mer hormonell balanse dess mer du bruker oppskrifter fra den.
Den kan du laste gratis ned her.

Hva skal til for å den store gode endringen som varer i livet ditt?

I min praksis som coach så hjelper jeg overveldede, trøtte og frustrerte mødre til å ta eierskap over sitt eget liv. ja rett og slett ta tilbake fjernkontrollen fra de/det som har bestemt det mest før. Og jeg har sett en hel del fellestrekk mellom alle de imponerende damene jeg har hjulpet til nå. De startet stortsett alle der som du er nå; Jeg er ikke fornøyd her jeg er nå, men det er så mye man kan gjøre, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å forsøke å ha det bedre. Dette heftet vil gi deg svar på hvor du er henne i “endringsløypa” og hva du trenger å gjøre for å komme opp til neste nivå.

Trykk her for å laste ned heftet for å finne ut hvor du er henne i din endringsprosess

The Ideal you, hva skal til, endring

Har du lyst å svare: “Jeg har det fantastisk” når noen spør hvordan du har det? (Stor positiv endring)

Sjekkliste for å føle seg mer og mer FANTASTISK! Og ja det henger sammen med helsa!
Jeg har laga denne deilige sjekklisten for at du også skal føle deg fantastisk. Slik at du også kommer til å erfare at det som du gjør for deg selv. Du tar bedre vare på deg selv, lytter mer til de faktiske behovene dine og din kropp. Og opplever at når man øker fokuset på hva godt man gjøre for seg selv, så vil man ha det bedre, være mer takknemlig. Og kjenne en velkommen endring i kroppen din.

Siden jeg ikke brukte skolemedisin når jeg fikset leddgikt, hva brukte jeg da for smertelindring?
Denne positive endringen deler jeg i dette hefte.

67193815_357781078469810_6389846326292512768_n

Eteriske oljer og ledd
Å reversere en sykdom kan jammen være utfordrende og ofte er det mange brikker i puslespillet så må legges før man er i mål.

Ett verktøy som også viste seg å være en brikke i mitt puslespill var nemlig eteriske oljer. Nydelige, kraftfulle og velduftende oljer <3

Jeg testet meg igjennom de fleste når leddene holdt på og lærte masse om hva som funket ( på meg) og ikke. Og alt dette har jeg samlet i dette hefte her til deg <3

Si ja takk til en sterk kropp og fleksible ledd <3

Har du tenkt at siden det er så avansert, stressende og overveldende å fikse sin egen helse, at du bare lar være?
Da er denne her for deg! 5 trinn til din gode endring

5

Denne gaven her gir deg svar på:
Hvordan skal du komme igang med å bli bedre/friskere?
Hvor begynner du? Selv om det er en jungel der ute, så er det noen ting som er skikkelig lurt å gjøre.

Du trenger ikke å vite hvor du skal begynne, det deler jeg i dette heftet.

Her kan få denne pdfen <3

Jeg følte meg skikkelig frustret og lei da jeg begynte. Jeg fant lite informasjon på nettet om akkurat dette. Så for at du skal slippe å måtte lese gjennom mange blogginnlegg, så har jeg laga en kortfattet konkret liste med 5 steg.

Slik at du kan komme raskt igang med å føle deg bedre!

Når du har gått gjennom disse 5 stegene, så vet du garantert mye mer om hva som må til for å bli permanent skikkelig frisk <3

Lyst på mer hygge og mindre stress om morgenen?
Endre morgen din med disse tipsene.

Reasons to hike on your birthday.png

Morgener kan være skikkelig fæle, masse dårlig stemning og en fæl gnangende klump av dårlig samvittighet i magen. Og nå er jeg helt ærlig, det har skjedd mange ganger her hos oss.

Men innimellom så dukket de fantastiske fine morgenene opp, med bare god stemning, lugnt og fint humør på alle, ren harmoni.

Og følelsen som sitter i kroppen igjen i etterkant er jo som natt og dag. Også har jeg prøvd en god stund å finne noen rutiner som funker på en nærmest idiotsikker på måte.

Jeg har testet og testet. Jeg er en Mor til 3 fantastiske jenter som jeg har stortsett alene hver eneste morgen i uka og jeg bare elsker effekten av å ta vare på meg selv først. Jeg investerer i meg selv og får en så stor avkastning at det smitter langt utover kun meg selv. Og de rutinene som funker best har jeg komprimert sammen i en pdfen til deg og du får den her.

Denne her til deg som ønsker å ha bedre morgener, som gir rett og slett mer effektive dager med lave skuldre og god samvittighet. “what more can a Mom want, right?”

Sunn kake som gjør en positiv endring for tarmen, ja takk?

Sjokoladekake.png


Denne sjokoladekaken fremmer en bedre fordøyelse og gir en god magefølelse og en helt knakende ren samvittighet!

Med denne oppskriften her, så kan du spise kake når du vil. Enkelt og greit. Det er også lov å skjære opp i stykker og fryse ned. For å ta opp og nyte, kanskje bare fordi det er en tirsdag eller torsdag.

Jeg likte denne kaka best med sjokoladeglasur oppå, så jeg la med oppskriften på den og. Slik at du har begge to og kan bare gå i gang for å lage denne godsaken. Klikk her og følg instruksene.

Endre hverdagen din til mer harmonisk? mulig? Ja det er det!

Mange litt trøtte og overveldede damer fortalte meg at de ønsket en hverdag som var mer smidig, harmonisk, men og at de ønsket å få gjort mer på en effektiv måte. Og alt dette uten at det går på kompromiss med barn/familie. Er det mulig, tenker du kanskje?

JA! det er mulig mener jeg. Så jeg har lagt en ukesplanlegger med alt det jeg har erfart, lært, testet og lest.
Slik at du og kan ha en hverdag som er mer gledesfylt, harmonisk men også effektiv. Her kan du lese mer om planleggeren og hva du kan få ut av den i ditt liv.

Leave a Reply

%d bloggers like this: