fbpx

Tenk det, endelig er podcasten min i gang. 

Jeg har drømt og tenkt på det i flere år. Og planleggingen startet for alvor i sommer. 

Jeg kjenner jeg har såå mye på hjertet som jeg vil dele med alle dere og podcastformatet er perfekt. 

Og jeg gleder meg vilt til alle kommende episoder. Dette blir episk bra!

E34: Følelser, healing og din hjerteenergi med theta-healer Anett Powell Wang Livsrommet med Silje

Velkommen til en ny episode av Livsrommet med Silje. Endelig. En forkjølelse satte meg og det viktige stemmebåndet midlertidig ut av spill. Men nå podden igang som vanlig igjen.  Denne episoden var virkelig sjelepåfyll for meg å spille inn, og jeg håper den fyller på din sjel og ditt hjerte av å lytte til den.   Anett driver thetakoden og du finner siden hennes her. Hennes instagramprofil finner du her. Du hører om: Elsker mennesker som får frem potensiale sitt Endre følelser Løse opp i det som ligger i fortiden Være fullt og helt seg selv Følelser som sitter litt fast; Hva skal denne følelsen forteller meg? Hva ligger i historien min? Hvem hjelper Anett: personer med blant annet traumer, overgrep, ledere, grundere, tørre å være synlig, lærevansker, tankekaos fysiske plager, Den velutviklede intusijonen min var ett sant mareritt når jeg var ung Fortvilelse over å se og høre noe og få hjelp fra andre siden, skummelt. Oppleves som en gave, men også som ett helvete Klarsyn og klarhørsel Human design, åpent hodesenter? Åpenthet, Råd til hennes 16 år gamle seg; Dette er en gave Bli kjent med deg selv Ikke røm i fra deg møt deg i stedet Søk personer som kan hjelpe deg Følelser er ikke farlig Du er ikke dine tanker, eller følelser. tankene er ikke vårs Plutselig får en tanke om hvordan andre er, som er uvanlig. Da plukker du opp personens egen tanke som seg selv Hvordan tar Anett vare på seg selv Skogen Gleder seg hver eneste dag for å stå opp Mer tilstede Elsker de klientene som kommer for å få hjelp Ta vare på tiden din Ekte og sårbar samtaler fyller på sjela. Jeg har vært avstengt i mange år, Stor realisering som endret livet mitt Komme i kontakt med hjerteenergien Gjennom selvinnsikt, sterke og svake sider. Spør hjerte om store spørsmål Heart coherence, ett av mange verktøy. Mer krevende å tilpasse meg andre, enn å stå stødig i meg nå Går ikke an å spasere gjennom livet på en line Største frykten er å være annerledes eller ustøtt Økonomisk frykt Akademisk hovmod Blir dronninga i livet sitt Leve vårt eget liv Kurs: få ett liv du elsker
  1. E34: Følelser, healing og din hjerteenergi med theta-healer Anett Powell Wang
  2. E33: Ta vare på deg selv når det stormer + NYTE før du yter med Silje B. Eikesdal
  3. E32: Hvem er jeg? Trygghet i deg selv og ditt eget liv med Coach Linn K. Berg
  4. Episode 31: Spise for syklus, balanse og å gi slipp
  5. Velkommen til Livsrommet med Silje 🌟
  6. E30: Hvordan er det å ha en coach? En ærlig samtale med en av de herlige kundene mine
  7. E29: Fastlegen som sa; Ikke lytt til kroppen din, Silje
  8. E28 Det er flere løsninger på utfordringen din
  9. E27: Gjør dette neste gang du har en skikkelig drittdag
  10. E26: Spiritualitet, intuisjon og forstå deg selv med Kari Opsal

%d bloggers like this: