fbpx

Tenk det, endelig er podcasten min i gang. 

Jeg har drømt og tenkt på det i flere år. Og planleggingen startet for alvor i sommer. 

Jeg kjenner jeg har såå mye på hjertet som jeg vil dele med alle dere og podcastformatet er perfekt. 

Og jeg gleder meg vilt til alle kommende episoder. Dette blir episk bra!

E129: Det er en bedre og mer nærende måte å rydde på med Line Løvås Livsrommet med Silje

Velkommen til en MAGISK ny episode! Gjesten er fantastiske Line Løvås som driver Feng Shui Arkitekten. Hun gjester nå for andre gang. Vi går gjennom ryddetips vi fant på internett og spør oss selv om disse ryddetipsene er ordentlig gode og nærende? Er de omfavnende for hele deg og holistiske? Vi har laget kurs og denne episoden promoterer dette kurset, samt denne digitale forelesningen vi skal ha. Følg oss på Instagram: Line Silje Her melder du deg på foredraget vårs den 03/10 kl 20. Du får opptak etterpå om tidspunktet ikke passer. Her er lenke til det magiske kurset som vi nesten ikke klarer å vente med å starte. Husk å meld deg på giveaway konkuransen vi har på instagram.
  1. E129: Det er en bedre og mer nærende måte å rydde på med Line Løvås
  2. E128: Hva vi vet til nå om Lipødem + biohacking med Fysioterapeut Christen Sigridnes
  3. E127: Fra hvorfor meg? til Åh, dette er en fantastisk invitasjon + oppdateringer
  4. E126: Hvorfor jeg ikke lenger er tilgjengelig for middelmådighet
  5. E125: Leve ditt design med stødighet med Tone Haave
  6. E124: Finn tilbake til kraften din med Karianne Sunde
  7. E123: Tips for mer connection i forholdet ditt
  8. E122: De bitte små stegene som skaper stor progresjon
  9. E121: Oppsummering av sesong 3
  10. E120: Ta kommando posisjonen i eget liv med Feng Shui med Line Løvås

%d bloggers like this: