Podcast: Livsrommet med Silje

Tenk det, endelig er podcasten min i gang. 

Jeg har drømt og tenkt på det i flere år. Og planleggingen startet for alvor i sommer. 

Jeg kjenner jeg har såå mye på hjertet som jeg vil dele med alle dere og podcastformatet er perfekt. 

Og jeg gleder meg vilt til alle kommende episoder. Dette blir episk bra!

E11: Barnematrevolusjon, tankesett og forandre verden med ett skritt om gangen med Malin Bruset Livsrommet med Silje

Velkommen til den 11 episoden! Denne episoden er en kraftpakke til deg. Alt fra hvorfor barnematen som Malin selger er så unik og først ute på det norske markedet, dårlig samvittighet som mor, grunderdrøm +++ Du hører om: Reklame for heftet: Hva skal til Malin Bruset Vinterdepresjon, vitamin d og solarium Egenkjærlighet er for Malin å behandle hennes seg selv som son bestevenn Ansvarlig egoist Dårlig samvittighet Mor: programforpliktet å sette dine behov til sist Nyfødt/baby perioden varer jo ikke evig Hva er Malin takknemlig for? Takknemlighetspraksis Utvikling samtidig som en er takknemlig for det en har og det en er og hvor langt en har kommet. Bevegelse – motsatt av stagnasjon Grogro barnemat, hvorfor kjøper folk flest mest barnemat istedenfor å lage selv? Sjokkert over ukunnskap og  dårlige veiledning fra helsestasjonen, stor usikkerhet. Hva er egentlig i barnemathyllen? holdbarhet. Naprapat, optimere helse og kropp Ernæringsterapi, 1000 dager Bok: Den lille barnematbibelen Vanligste spørsmål: Hvilken produkt i butikken skal jeg kjøpe når jeg ikke har tid til å lage fra bunn av? Kaldpressingsteknikken som brukes i Grogro barnemat Barnematindustrien; hysj hysj og hemmelighetsfull Ingredienser: sterile og varmebehandlende råvarer som førsteråvare Varmebehandlet VS fersk Kolonial.no Og snart i butikker rundt om i hele landet Helsestasjonen, Støy og industrien har en stor påvirkning, lobbyering. Helsesøstrene har ikke nok utdanning innen ernæring. Usikre Systemfeil med den første maten Korn og brød Kvalitet? Hva gjør korn med en umoden ny tarm? (mye synsing rundt omkring) Enzymer som trengs for å fordøye korn utvikles når barnet er 1 år Alessio Fasano; den forskeren som har forsket mest på Gluten. ingen reagerer ikke på gluten: liten betennelse hver gang du spiser gluten. Sukker gir også den betennelsesreaksjonen Man gjør det beste man kan, lærer hele tiden Dårlig samvittigheten Malin gjorde slikt med sine barn Unngå sukker og gluten så lenge som mulig Silje ble mor for første gang i 2010 Usikker førstegang, fulgte rådene hu fikk Nestle og hipp, barnet fikk masse eksem fra tidlig alder 2015, nr 3, rå lever, eggeplommer, top notch næringstett Forberedte kroppen svangerskapsforbederende diett før graviditet Dietten WAPF Svangerskapene ulike 3 babyen, motivasjon, forberedte. Fødselshypnose og smertefri fødsel fra Mammastork Gi slipp på den dårlige samvittig om det du ikke viste når du gjorde det du gjorde Malin sine byttetriks Vafler allsidig og kan putte så mye forskjellige oppi Om det ikke blir en fin vaffel, så er det vaffeljernet sin feil. Matpakke: middagsrest Silje sitt tomatsaus tips Matmysterier; detektivtjeneste Ta vare på seg selv i en grunderprosess Lykkelig og ett godt forbilde Rykk og napp Malin sine råd til deg med en drøm i magen som du har lyst å realisere Heiìng og kritiske spørsmål Grundernettverk Større enn meg selv
  1. E11: Barnematrevolusjon, tankesett og forandre verden med ett skritt om gangen med Malin Bruset
  2. Episode 10 – Lockdown følelser, krisehåndtering og effekten av manglende psykisk helse hjelp med Andreas Dønåsen
  3. Episode 9 – Helse er mer enn den fysiske kroppen, energi, healing og selvnytelse med Kristina Vince
  4. Episode 8 – Tone Haave om Human design , selvutviklings verktøyskassa og supertriks for hele familien
  5. Episode 7 – Få hodet ditt med på at du blir varig frisk

Første podcast episode

Vi tar ett deilig dypdykk i stress, slik at du lærer at stress er nødvendigvis ikke bare negativt. og hvorfor det kan være lurt å bruke pusteteknikker som ett av flere verktøy, takknemlighet og kommunikasjon. 

Den første episoden er med en utrolig god kompis av meg. Andreas Dønåsen heter han. Han kan så vilt masse om så mange tema. Jobber som helhetlig fysioterapeut i Trondheim. 

Den andre podcast episoden

Denne jenta som snart er 60 år har en fantastisk historie, full av pågangsmot, vilje og drivkraft.
Hun har møtt masse motstand og skulle egentlig amputere beinet pga senskader fra diabetes 1. Men istedenfor så går hun fjellturer og har funnet sin livsmisjon. Å vise vei for dem som har lyst å gjøre det samme som henne!

For det er mulig. Vigdis er å finne på instagram her:

Episode 3: Alt fra kjærlighetshormon til priskutt på lettbrus og å være trygg motstrøms

Møt og bli godt kjent med disse to fantastiske personene; Ann Kristin & Alexander Homdrum, Denne episoden er ett innholdsrikt lattermildt fyrverkeri om blant annet motivasjon, egenkjærlighet, tørre å gå sin egen vei, priskutt på lettbrus, graviditet, smertefri fødsel og bevisst barneoppdragelse. Og mye mer. Lang deilig episode, som det er lov å dele opp.

Og krydret med noen herlige bestemte politiske sleivspark! Du finner Ann Kristin og Alexander på instagram her.

kjærlighetshormon, priskutt på lettbrus

Episode 4: Slutt å unnskyld deg for den du er – Line Holdal – Lilalife

Line har en fantastisk innholdsrik reise bak seg med masse sykdom, men også masse mye annen visdom og kloke læringer. I denne episoden så får dere lære masse av Line og meg om selvutvikling, human design, fundamentet i deg, egenkjærlighet og våres triks og strategier for å øke selvverdi følelsen din.⁠

Du finner Line Holdal – Lilalife på instagram her.

Livsrommet med Silje- Episode 4. Line Holdal