fbpx

Tenk det, endelig er podcasten min i gang. 

Jeg har drømt og tenkt på det i flere år. Og planleggingen startet for alvor i sommer. 

Jeg kjenner jeg har såå mye på hjertet som jeg vil dele med alle dere og podcastformatet er perfekt. 

Og jeg gleder meg vilt til alle kommende episoder. Dette blir episk bra!

E62: Hopp ut i drømmelivet som du former selv Livsrommet med Silje

Velkommen til ei ny deilig uke og endelig en ny episode! Frem til høsten så kommer det ny episode annenhver mandag! Her er nettsiden til klinikken til Sara. Følg Sara på Instagram her. I denne episoden med fantastiske Sara Lange, så hører du om: Reisen som vi er på, å finne ut hvem vi alle er Våget å hoppe ut og leve livet Forbilde til jentene at de også kan realisere sine innerste drømmer Fotavtrykket vi etterlater oss hos døtrene Flink pike – prestasjonsprinsesse Bryte opp gamle mønstre som kvinner, arvesynd Kvinner er for mye Oppgradere meg selv Gjentakende utfordringer Tematikken går igjen, men innpakningen endrer seg litt Søsterskap Heie på hverandre Samarbeid over konkuranse Bestemte seg for at om det skulle ikke fungere, så skal jeg ikke la det definere meg Ikke la failure definere meg som person Terskel å begynne å snakke om din grunderdrøm, når den terskelen er tråkket over, da kunne jeg ikke bry meg mindre Være en del av gjengen Må være et svart får i blant, for å få det til Hvordan du ordlegger deg har du mye å si Negativ påvirkning av ordet "travel" Grunderskap handler mye om hvordan du snakker til deg selv Ren kos handler om å kose seg på jobb  Dårlige morgener: Hvordan kan jeg kose meg mer?  Bruker ikke ordet travelt, men innholdsrikt Hva synes du har fyllt opp livet med?  Jeg har ikke dårlig tid lenger. Jeg har lite tid.  Hva sier du eller tenker til deg selv når du er alene? Spiritualitet: frihet Noe mer som du ikke kan ta på, se eller bevise Du er her for en grunn Utsatt å føle på ting, feiet under teppet Man blir jo ikke ferdig med å oppgradere seg  Utbrenthet Oppvåkning Sykemelding: identitet Jeg besitter mer kraft enn jeg tror Våge å være sårbar Det er okay at ting tar tid Føler skam over at de ikke er nyttig Den som ser mest ned på deg når du er sykemeldt er ofte deg selv Ikke ett nederlag å bli sykemeldt, det var kun for mye for kroppen  Sykemelding er egentlig en sunn respons på noe som har vært usunt for lenge Hvordan vil jeg leve mitt liv? Barna kommer inn i vårs liv.  Familien vinner jo på at jeg tar bedre vare på meg selv En hverdag hvor man lengter mindre etter ferie Hva er ferie for deg?  De små tingene Finne sitt snev av ferie som du kan implementere i hverdagen Øke kvinners selvverdi You got what is takes Hvile og hente deg inn, regelmessig Kan jeg, så kan alle.  Våg å være uperfekt. Flawsome Heie mer på pauser og på hvile
  1. E62: Hopp ut i drømmelivet som du former selv
  2. E61: Hva er den beste gaven du kan gi deg selv?
  3. E60: Fest-episode! 3 kraftfulle læringer som tar deg noen steg videre
  4. E59: Hvordan tåle setbacks i helsereisen din bedre?
  5. E58 – Stol mer på kroppen og hvor fantastisk du allerede er med Jessica Rein
  6. E57: De indre læringene fra en skade
  7. E56: Hva kan du gjøre idag for at den 50 år eldre versjonen av deg blir enda stoltere?
  8. E55: Når livet butter imot og du stanger i veggen. Hva kan du gjøre?
  9. E54: Syklus superkraft – Din indre sommer – Eggløsning + Sammenhengen mellom hormoner og stress
  10. E53: Syklus superkraft – Folikullærfasen – Din indre vår

%d bloggers like this: