fbpx

Om meg

Jeg er Silje! Så hyggelig å møte deg ❤

Er du på jakt etter det som gir deg
et bedre liv og oppgradert helse?

60364173_416314455613855_1859480247984979968_n

Hvis du er litt lik meg, så er du også på jakt etter det som gir deg og livet ditt en frisk og meningsfull følelse og glede. Hvis du ikke har funnet det enda, så vil du finne det.

Når jeg fikk leddgikt, så følte jeg at jeg sto alene. Lite å finne på internettet. Og det var derfor jeg begynte å skrive om min helsereise, selv om jeg var midt i det. Du kan lese hele her.

Jeg vil ikke at du skal føle deg alene om det som du strir med i helsen og livet.  

Jeg kastet meg ut i å lærte om den viktige tarmen, inflammasjons prosessene i kroppen og underveis kom den ene mentale lærdommen etter den andre. Når resultatene visste seg å være varige, så ville jeg dele denne magien som jeg har erfart og lært med deg.  For det handler ikke bare om leddene eller det fysiske.
Det handler om helheten i deg.

Se for deg at du har nok energi og god nok helse til å gjøre akkurat det som du vil, uten å bli helt sjakkmatt på kvelden.
Du har klare og tilstedeværende tanker og kroppslig frihet slik at du kan gjøre de bevegelsene du vil. Du tar bedre vare på deg selv, uten å få dårlig samvittighet. Den store bonusen som du også har gitt deg selv, er at du liker deg selv nå og er trygg på deg selv, dine egenskaper og ditt liv.

Jeg elsker å være en tilrettelegger for alt dette. Og det skjer hele tiden. Nå nærmer jeg meg å ha hjulpet over 100 damer siden januar 2020. Jeg er utrolig takknemlig, stolt og ydmyk at jeg får hjelpe så mange med å oppgadere forhold til seg selv, helsen og livet.

Coaching, mentor og kurs, podcast. Hva skal du velge?

Ja jeg skjønner at det kan virke litt mye. Men ALT jeg gjør, gjør jeg fra bunnen av mitt hjerte og dypet i min sjel. Fordi jeg vil hjelpe kvinner som deg med å ha det genuint bedre i hele livet inkludert helse og prioritere deg selv uten dårlig samvittighet. Jeg tar imot få 1 til 1 coaching/mentor kunder nå for tiden, har du lyst å jobbe tett med meg, så sender du epost til siljevaase@gmail.com .

Det kanskje beste og rimeligste alternativet er nok å bli med på Stress & Syklus runde 2. Der får du bli med på en magisk reise, sammen med mange andre kvinner akkurat slik som deg selv, fra hele landet. Og podcasten min Livsrommet med Silje, vokser i antall lytt/nedlastninger hver uke. Den er jo selvfølgelig gratis å lytte til.

Innimellom å coache herlige damer og skape livsendrende kurs så skriver jeg for andre magasin og du kan lese dette her:
Artikkel om hvorfor mødre bør starte tidligere å prioritere seg selv etter baby er født (Klikk.no og foreldre og barn)
Artikkel om Lykke i nettmagasinet Mitt medium
Artikkel om å ta kontroll over sitt eget liv i nettmagasinet Mitt medium
Artikkel om å generere energi i nettmagasinet Mitt medium
Artikkel om hva som er det positive med å skuffe andre/ bli skuffet i Mitt medium
Artikkel i anledning kvinnedagen 8 mars 2022, Kvinne, dans din egen dans. I nettmagasinet mitt medium

Disse er skrevet om meg og min helse historie:
Artikkel om min helsereise i Helsemagasinet. (Medlemmer får lese hele artikkelen)
Artikkel om min leddgikts-fikse historie i Magasinet Medium. (Medlemmer får lese hele artikkelen)
Artikkel om hva jeg gjorde for å reversere leddgikt  i TV helse <3

%d bloggers like this: