Om meg

60364173_416314455613855_1859480247984979968_nHei ❤

Jeg er Silje og det jeg brenner mest for er at du kan skape deg ett mye bedre og friskere liv.  Min jobb er å lære deg hvordan, om du vil ❤

Jeg har alltid spurt spørsmål, det var jo ikke uten grunn jeg ble kasta av ut søndagsskolen. 2 ganger. Jeg stoppa aldri å spør spørsmål som de ikke kunne svare på. Jeg spør spørsmål fordi jeg vil forstå.
Jeg vil forstå hvorfor, hvordan og hva.

Jeg vil komme til bunns i helsefaglige utfordringer, se under symptomene. Og finne ut hvorfor det som skjer, skjer. Alt skjer for en grunn, det gjelder bare å finne ut hvorfor. Og alt henger sammen.

Jeg er nå i mitt 3 år som den stolte innehaver av denne bloggen som har utviklet seg fra å være en plass å dele med våre nærmeste hvorfor vi gjorde slik vi gjorde med barna, til å bli en skikkelig godt lest helse og motivasjons blogg med mange deilige dråper av eteriske oljer og massevis av smakfulle oppskrifter.
Jeg har ikke vunnet noen pris (ennå) for denne bloggen og det er helt ok.
Sålenge jeg når frem til de jeg «skal» nå frem til. Så er det det aller viktigste ❤

Jeg vil vise at det å tørre å tenke litt utenfor boksen kan gi så store gevinster at du knapt vil tro det. Jeg vil vise at det å sette spørsmål med det flere leger sier, er nødvendigvis ikke noe dumt. Og jeg er den avslappa triumfen i «battle of the inflamed joints». Jeg er jo (blant flere) er ett levende bevis på at det mulig å reversere sykdom som legen sier jeg må bare innfinne meg med å ha for resten av livet.

Jeg har gått fra å være veldig misfornøyd med livet mitt, superstressa og laber helse og ett overskudd som gikk altfor fort tomt. Til å være i mitt livs beste form. Jeg har aldri vært sterkere enn jeg er nå. Hverken fysisk eller psykisk. Overskuddet jeg har idag, kunne jeg knapt drømme om da jeg startet denne bloggen ( Feb 2O17).

Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for hva de siste årene har bydd på av utfordringer +++ som jeg har lært av. Og jeg har vokst. Jeg er milesvis fra den jeg var før jeg starta denne bloggen.


Det jeg ønsker å være for deg er en spudlende motivator som på en inspirerende måte tar deg fra ett stressende, kjipt liv med en god porsjon dårlig helse til ett liv og en hverdag som er så deilig og god at du ikke trenger å ta ferie i fra det.. Jeg deler og lærer deg det som du trenger for at du kan ha det livet og helsa som nettopp du drømmer om.

The sky is the limit også med helse og overskudd og med riktige verktøy så vil det gå bare en vei og det er opp ❤

Innimellom så skriver jeg for andre magasin og, du kan lese dette her:

Artikkel om Lykke i nettmagasinet Mitt medium ❤

Lite hint, hihi, det kommer mer ❤