Om meg og denne bloggen

Siljeevassoy

Lag deg en god dag idag ❤
Denne bloggen er skrevet av meg, en 31 år gammel jente/dame/mor til 3. Jeg definerer meg selv som en dame med veldig stort vitebegjær, veldig nysgjerrig og med en god dose stahet.

Jeg elsker utfordringer som relateres til helsen, og undersøke i dybden er noe jeg synes er mest interessant, spesielt det som liksom ikke skal gå an å reversere.

Og jeg har nok alltid vært slik, jeg ble kasta ut av søndagsskolen fordi spørsmålene fortsatte i lange tider og ble mer og mer avanserte. Og jeg tok visstnok over timen, stakkars søndagsskolelæreren.

Jeg vil komme til bunns i helsefaglige utfordringer, se under symptomene. Og finne ut hvorfor det som skjer, skjer. Alt skjer for en grunn, det gjelder bare å finne ut hvorfor.

Denne bloggen og konseptet har jeg hatt på planleggingsstadiet i flere måneder, det måtte komme. Jeg har veldig mye på hjertet. Jeg har tenkt og skrevet notater så ofte som jeg har hatt muligheten til.

Jeg vil vise at det er alternativer til dem som er åpne for det, som gagner kroppen og helsen generelt mye bedre enn andre «offentlige anbefaling og generelle tilnærmelser», eksempelvis at man kan bruke eteriske oljer for å ha mindre menstruasjonssmerter eller for å sove bedre. Å spise seg frisk fra sykdom eller å finne balanse, løsne på spenninger og eliminere stress.

Min største bragd i livet er de tre jentene jeg har født og er med å oppdra dem. I vårs hus er det mye kjærlighet ( og til tider rot, litt skrik og bråk). Min mann, han er min stødige klippe, uvurderlig støtte, snill, god og herlig nerdete på sitt område, som også sørger for å «jorde» meg litt om jeg er iferd med å ta litt av. Sammen gjør vi det beste vi kan for vår familie, «lager» en oppvekst der barna blir både sett, hørt og inkludert, men de må og lære seg å vente på tur  og være snille med andre osv. Og nettopp dette er min hovedmotivasjon, å være med familien min, lære dem alt fra, hva vi kan gjøre for å ha det fint sammen, lage mat sammen, dyrke i hagen til alt annet.

Stikkord for denne bloggen er: naturlig livsstil, helhetlig tankegang, økologisk mat, spise hele dyret, innmat, kreativitet, fermentering av bl.a. melk, grønnsaker og surdeig, men og funksjonell medisin, bio-kjemi og biohacking. og det jeg brenner aller mest for er; å ta ansvar for egen helse, og ikke akseptere at sykdom og middelmådighet er de «kortene» du har fått utdelt for resten av livet.

Lag deg det livet du fortjener ❤