fbpx

// Inneholder litt reklame og promotering

Lurer du hvordan du starter på det å bli frisk? Jeg har laga en pdf til alle som er rett og slett lei av å ikke ha den helsa og overskuddet som de ønsker. Så klikk her og du kan laster den rett på pcen din.

Heisann og hoppsann! Åssen står det til?

Nå idag er faktisk enda 4 uker gått forbi, svoop! Tiden går jammen altfor fort. Jeg minner meg selv stadig på å stoppe opp og å nyte øyeblikkene <3

Disse 4 ukene som fase 2 har vart, har jeg hatt det samme grunnkostholdet som i fase 1. Men har lagt ett par ting i tillegg, bl.a. egg, geite og fåremelksprodukter, samt søtpotet.
Alt har gått helt strålende. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor fornøyd jeg er, eller hvor fornøyd jeg merker at kroppen her.


unnamed (3451)Bare for å si det slik Anna synger det i Frost filmen: For første gang på lenge… Kroppen min har ikke hatt det så fantastisk bra som den har nå for tiden, og det blir stadig bedre og bedre. Selv om jeg har lest teorien bak og forstår det jeg har lest. Så er det liksom litt uvirkelig at tarmen min er frisk nå og det gjenspeiles i en sabla frisk kropp uten inflammasjon. Som kan spise så uendelig mer fleksibelt nå enn før. Jeg tar meg selv i å glise fra øret til øret flere ganger til dagen. For dette her er så vannvittig kult.  Og jeg må innimellom tenke på hvor langt jeg har kommet siden 10/06-2017 og da jeg sto å gråt av ulidelig smerter når jeg forsøkte å gre håret mitt, med hender som så slik ut:

Bare for å ta en liten klinisk oppdatering, jeg har hovedsaklig tatt utgangspunkt i denne boka og denne boka . Men jeg har tilført masse av min egen kunnskap som jeg hadde før jeg leste disse bøkene, samt det forrige dysbiose protokoll opplegget jeg fikk av funksjonell lege. Jeg har lært masse om temaene mage/tarm/fordøyelse, die-off symptomer, overvekst av feil bakterier og gjærsopper og hvordan drepe de. Jeg absolutt elsker kroppens evne til å reparere seg selv når man legger til rette for det.

38272569_10156325375766047_4183239953792106496_nForuten av tilskudd og riktig mat. Så har jeg aktivt brukt eteriske oljer til å støtte kroppen ekstra underveis i denne protokollen. Slik at det jeg merket veldig sist omgang var at die-off symptomene gjorde veldig mye ut av seg. ( Og det henger garantert sammen med at det var mer som skulle ryddes ut forrige gang og)  Omfanget av symptomene/bivirkningene har blitt mye mindre og det har ikke vært særlig merkbart at jeg blant annet har gått på en heftig dose urter for å drepe overvekst, enn at jeg har vært mer kald enn vanlig. Eteriske oljer har jeg også brukt for å roe ned og jorde meg, kvikke meg opp før trening eller gjør meg mer fokusert før viktig skrive/lese arbeid.
Sanctuary Fristed, The ideal you
Man kan spise som en gud og allikevel stresse seg halvt ihjel. Og da vil faktisk kroppen ikke kunne benytte seg av alt det gode du spiser på den beste måten og litt av vinningen gå opp i spinningen. Så jeg har hatt stort fokus og gode strategier for minimalt med stress, søvn og tilstedeværelse <3

Maten jeg har spist har vært helt nydelig og jeg kan overhode ikke klage. Masse deilige smaker, og når jeg attpåtil kan spise litt ost, litt frukt og litt sjokolade. Så er det jo som en deilig drøm 😀

This slideshow requires JavaScript.

Og jeg holder nå på å jobbe med ett online kurs, som jeg skal komprimere alt jeg kan om flere temaèr inn. Det vil jo selvfølgelig handle om å reparere tarmen til dens fulle potensiale, men også hvilken mat, oppskrifter, meny forslag, tilskudd, bevegelse/trening , mental trening og rett og slett hvordan ha det beste livet man kan ha <3  Og som bivirkning kan det hende at man blir friskere og får en mer funksjonell kropp. Jeg tenker at kurset blir sluppet ca i Mars 2019.

 

Klem fra en utrolig fornøyd Silje <3

 

Leave a Reply

Discover more from The Ideal you -Fra kriser og kaos til stabilitet og stødighet

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading