fbpx

Wow, for ett år det har vært <3

Idag er det 10 dager til Jul og 17 dager igjen av dette året. Jeg sitter igjen med en følelse av at tiden bare fyker forbi. Og takknemlighet er verdens deiligste følelse for meg, så jeg vil benytte sjansen å oppsummere oppturer og tildels nedturer med alt det jeg har lært av alt i takknemlighets øyemed.

Jeg vil og takke for alle nye fantastiske bekjentskap og så vel som gamle bekjentskap som er frisket opp igjen.  Jeg har og fått lov å inspirere 100vis av fantastiske folk via Helsesnappen og Helsekanalen sin snap <3 Og alle de tilbakemeldingene der varmer hjerta mitt skikkeligt.  Videoene er fra Helsekanal snapping for ikke så lenge siden, men kvaliteten er ikke det beste, men se dem gjerne <3


Mitt mantra og fokus for ett år siden, var at 2018 var det året jeg skulle jobbe for å bli ordentlig sterk ( fysisk sterk altså). Og samtidig er egenskapen fleksibel/smidig ( i mange sammenhenger) noe jeg setter høyt. Så jeg gikk å tenkte ” styrke og smidighet” igjennom hele dette året.  Og jommen har jeg gjort mange gode ting for å oppnå/vedlikeholde tyngden i dette mantraet mitt. I slutten av Januar 2018 begynte jeg på thaiboxing, som var kjempe gøy, men ikke helt for min kropp. Trente endel og regelmessig hjemme med kettlebells og kjente stor verdi av det. Etter sommeren begynte jeg og mannen min crossfit og det føltes egentlig som å komme “hjem”.  Fantastisk samhold og stemning, så mange usannsynlig bra folk. Og ikke tro at alle som trener crossfit er på nivå med verdens eliten. For det er det ikke. Mentaliteten er ikke at man skal være best blant alle på trening, man skal være bedre enn seg selv dagen før. Man skal strekke seg litt lengre og lengre.

Og la meg si det slik, en slik tankegang smitter over på mange flere aspekter enn kun trening for min del. Både som kone, mor, venninne, arbeidstaker og datter har det påvirket meg. Og det er jeg utrolig takknemlig for. <3

Jeg kjenner behov for utvikling og nye mål å jobbe å strekke seg etter for å nå dem. Så mantra og fokus for 2019 er “Energisk, fokusert og atletisk”. For meg er dette ett mantra som kommer til å gi meg mye på mange plan i livet mitt. Jeg har allerede adoptert dette som erstatning for det forrige og allerede har det påvirket meg til å gjøre bedre valg, nettopp fordi jeg har det mantra som en slags ledepinne. Det er den veien jeg skal gå.

48393795_1121295091371428_871162591903219712_nLa meg utdype;
-Energisk, jeg elsker å være en energisk person, å være sprudlende glad slik at det smitter på andre, slik at andre får energi av å være rundt meg, slik at jeg hever energien i rommet jeg går inn i.

– Fokusert, Jeg vil dedikert og fokusert jobbe med de målene jeg har satt meg, både med trening og alle de andre aspektene i livet mitt.

– Atletisk, Jeg vil behandle kroppen og hjernen min som den fortjener. Og den fortjener å bli brukt, bli utfordret og å ha muligheten til å vokse og utvikle seg. Trening gjør at hjernen funker fantastisk godt og det gir meg så mye iløpet av en dag. Både trening på crossfitten, men også trening hjemme. Og trening gjør meg definitivt til ei bedre og mer tålmodig Mor og det fortjener jentene mine <3

Law of attraction er sånn at det du har fokus på og jobber med, det vil gå i den retningen du vil når du har rett og nok fokus dithen <3

Jeg har gått til innkjøp av Myndmap bok og jeg gleder meg virkelig til å begynne ordentlig 01/01-2019 med alt det denne boka har å by på av ordentlig godsaker <3
48375000_982647711920719_4383860139636031488_n

Jeg har også virkelig oppdaga hva 15-20 min for meg selv om morgenen kan gjør for hele dagen og hva jeg utretter og hvordan jeg prioriterer.

 

For alle har like mange minutt/timer i døgnet og det handler til syvende og sist om hvordan du velger å bruke alle disse minuttene. Hva prioriterer du ?
Jeg har laga meg en rutine eller man kan nesten kalle det ett ritual. Det er en sekvens jeg gjør hver morgen ( med mindre vi har forsovet oss eller likn)

 

 

 

 

Og det ankrer intensjonen for dagen og gir meg større fokus på det jeg velger å ha fokus på akkurat den dagen.

Disse har jeg hatt flere ganger:

– Heal and recover
– Focus og energy
– Ro ned
– Spre ekstra glede

 

48209535_202182667393429_2586217933130694656_nDe eteriske oljene som kom inn i livet mitt i slutten av Mai, har også vært en stor del av månedene etter Mai. Og bidratt masse på mange plan og virkelig gjort livet mitt enda bedre.

Dette innlegget er overhode ikke ment som ett reklame innlegg. Det jeg oppdaga egentlig ganske tilfeldig når jeg brukte disse oljene var at det er jo med å støtter opp om emosjonell healing og. Og at det ble enklere å ordne opp i “gammelt rusk”  for å bli ferdig med ting, for å så rydde det vekk (gi det til fretex nærmest, hehe).  Og heller bruke energien på tiden fremover.

 

Jeg har lært masse om meg selv og mine grenser dette året, når jeg var med å arrangerte konferanse i Mars og fikk smellen i etterkant av altfor mye stress og jobbing.
Bryllup i Juni og bryllupsfest i November. Alle eventene har vært utrolig kjekke, men det koster jammen enn hel del å planlegge, koordinere og stelle i stand. Så for meg i 2019 så er det jevnere og mer konsekvent jobbing kontra skippertak.

 

Jeg ser tilbake på alt som har skjedd i 2018 og tar lærdom. Erfaringene blir med inn i det nye året og jeg gleder meg vilt til ett fantastisk år <3

Ta vare på deg selv og smil ekstra til en vilkårlig person på gata <3
/Make someone`s day/

<3 Silje

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: