After eight cubes

Klokken er “alltid” etter åtte 🙂

En av mine favoritter helt fra jeg var ei lita jente har vært den uslåelige kombinasjonen av mørk sjokolade og mynte.
Helt alldeles slikke-meg-rundt-munnen digg.
Derfor var det kanskje bare ett spørsmål om tid før disse kubene ble født?

Sjeldent har så mange herlige damer spurt etter oppskriften, som så med denne.

So Ladies, this is for you!

Oppskrift på After eight cubes

ca 250g romtemperert meiersmør, helst økologisk.
ca 3 ss kokosmel
ca 3 ss sesammel
1 scoop vanilje bone broth proteinpulver
ca 3 toppete ss Chiafrø
ca 3 ss Lakanto søtning eller sukrin om du ikke får tak på
2 ss kokosmasse
ca 3 ss fiberfin
ca 2 ss fibersirup
ca 2 ss Kollagen
ca 3 ss kakao av god kvalitet
ca 3-5 dråper doTERRA peppermint
Bitte litt havsalt


Den viktigste redskapet du bruker er nemlig tunga di, smak deg til før du setter massen til kjøling. Trenger den mer salt? Salt er smaksforsterker og brukes lurt for å fremheve både det søte, samt sjokoladesmaken og helheten i seg selv. Trenger den mer søtt? Eller mer kakao?

Før hadde jeg bedre tid, så da blandet jeg det for hånd og rulla kuler, men nå liker jeg at det går enda kjappere og da får du kuber istedenfor kuler.

Jeg bruker en kjøkkenmaskin til å blande alt skikkelig godt ( solid Kenwood maskin med K bladet). I en stor nok form tar jeg bakepapir, strør ett godt lag med kokosmasse, graver massen ut av bakebollen og klemmer den ned så flatt og jevnt som mulig. drysser ett lag til med kokosmasse oppå, tar enten bivoks papir ( eller noe annet oppå) og putter det i kjøleskapet.



Enten neste dag eller en hel del timer senere skjærer jeg alt opp i kuber og har de oppi glasskrukker sammen med kokosmasse. Når lokket er på, så vender jeg om slik at kokosmassen er jevnt på kubene.

Oppbevarer i kjøleskapet og holdbarheten er slik at de har aldri rukket å bli i nærheten av mindre gode her i dette huset, nam. Men kan tenke meg at de har en ca holdbarhet på 3 ish uker. Er du i tvil om du rekker å spise alt i tide, så kan du fryse porsjoner ned.

Nydelig å gi som spiselig gave og. Alle som har smakt de har vært overrasket hvor gode de er. Tilogmed noen som egentlig ikke liker after eight komboen.


Jeg absolutt elsker disse sammen med nyyydelig bulletproof kaffe om morgenen. Min egen deilige luksus hver dag. Å nyte dette i ett rolig hus med sovende barn og mulighet til å ha litt kvalitetstid med meg selv <3

Når du har laget disse små og vilt gode kubene, legg gjerne bilde ut på instagram ( sosiale medier) og tagg meg. Jeg blir sååå glad av å se at dere lager sunn og seriøst digg mat fra oppskriftene mine.

Og husk å nyt de 😀

4 Comments Add yours

  1. Mona says:

    Må en bruke proteinpulver og kollagenpulver i? Jeg liker ikke å bruke det i maten min 😉

    1. Hei Mona, du må ikke. Men for næringens del, så er kollagenpulver veldig lurt og nyttig 🙂

    2. Da vilke jeg gått ned i mengde smør for å balansert ut mindre mengde annet oppi 🙂

Leave a Reply