Gul frokostkake

Her en kveld så kikka jeg inn i kjøleskapet slik som mange andre rundt i verden, ikke sant?
Og jeg tenkte hmm, mango pure. Ja, hva kan jeg bruke den til som gir god avkastning i mange dager?

For du vet jo når jeg først lager noe så liker jeg å lage masse. Ja mangopureèn ja. En tanke datt inn i hodet mitt. Ja frokost kake til jentene. Egentlig så ville jeg lage muffins, siden det er kanskje enda enklere å spise.

Men på grunn av ingen muffinsformer igjen, så ble det altså en liten langpanne. Etter at jeg hadde delt bilde på insta og snap så tok det ikke mange minuttene før det ramla inn på spørsmål om oppskrift.

Denn oppskriften ble til slik som 9 av 10 oppskrifter blir til her hos oss, nemlig på slump. Men jeg skal prøve mitt beste å huske ca hvor stor mengde av alt som var i. Og når du gjenskaper denne deilige gule saftige, mettende kaka så husk å smak deg til. OK?

Oppskrift til en liten langpanne:
12 økologiske egg
2 scoops med (salt karamell bone broth, oh yes) protein pulver
ca 2,5 dl mangopure ( kjøp ferdig uten fiksfakserier oppi eller stavmiks fersk moden mango)
ca 1,5 dl lakanto ( du kan bytte det ut med annen søtning om du vil)

0,5 ts gurkemeie
3 ss fiberfin ( mat for de gode bakteriene i tarmen)
2,5 dl kokosmelk
ca 2 dl sesammel
ca 2,5 dl arrowroot mel
litt salt
4 toppa spiseskjeer med chiafrø
3-4 spiseskjeer med fiberhusk

Rør alt sammen, la det svelle i 5 min, smelt ca 2 dl ghee/smør/kokosolje på lav varme, hell oppi mens du pisker røra.

Stek på 180 grader ca 30 min, men følg godt med.

Også du, NYT ❤️ Jeg synes de er så gode at jeg nesten dåner..

Frokosten den slo an veldig, jeg kutta også opp det vi hadde av grønnsaker som kunne dippes. laga en aioli dip. Fargerik og sunn frokost for 3 mager i kropper i vekst som trenger byggestener for en robust fremtid.

Leave a Reply