fbpx

Stress & Syklus – Det kurset for damer som vil spille mer på lag med kroppen sin

Hva er egentig Stress & Syklus?

Omtrent så lenge jeg kan huske har jeg strevd med stress. I ulike former. Allerede før jeg ble mor i 2010 så hadde jeg vært utbrent 2 ganger. Altså gått på skikkelig smeller, slik at det sang i lang tid etterpå. Men når jeg ble gravid og mor for første gang så ble det enda verre. For da hadde jeg jo ansvar for noe som var “større” enn meg selv.

Stressa flink pike

Flink pike som jeg var, tok jeg på meg den programforpliktelsen som nesten ligger i kortene når du blir mor, at du skal sette dine egne behov laaaangt bak i køen. Alt annet var jo egoistisk.
Helsen og energien dalte etterhvert som årene gikk. og når jeg som trebarnsmor fikk leddgikt iløpet av få uker, så fikk jeg den oppvåkningen jeg trengte for å skjønne at jeg kan ikke være sist i min egen kø. Om jeg skulle forbedre livet mitt.

Jeg fikk den oppvåkningen jeg trengte for å skjønne at jeg kan ikke være sist i min egen kø.

Hva har syklus med stress å gjøre da?

Kroppen har ikke adskilte system, selv om avdelingene på sykehusene tilsier at det er slik.
Alle de ulike systeme i kroppen har innflytelse ( god og mindre god) på hverandre. Din kvinnelige syklus har veldig mye med hvordan du har det, føler deg, energien din. Og ikke minst hvordan du håndterer stressbelastningen i livet ditt.

Den utrolig potente effekten av Stress og syklus sammen

Det jeg har gjort inne i kurset; Stress & Syklus er å slå all min visdom, kunnskap, erfaringer og forståelse om både Stress og syklus sammen. Synergieffekten er større enn jeg trodde når jeg laget rammene til dette balanserende gruppecoaching opplegget.

Der du har fokus, der får du en endring

Iløpet av de første 4 ukene av totalt 12 ukene som den første runden var på, så var det flere av deltakerene som allerede begynte å merke stor forskjell på hvordan de sto i det som livet kastet i fanget demmes. Som før kurset hadde vippet de av pinnen.

 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs
 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs
 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs
 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs
 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs
 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs
 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs
 • The Ideal you, Stress & Syklus, kurs

Prøving og feiling innen både stress og syklus

Hele livet mitt har jeg prøvd, feilet, prøvd igjen og heldigvis lært. Og alt jeg lærer videre er nødvendig ikke malen for alle. Ikke one size fits all. I min praksis som helhetlig coach for primært damer/mødre i over 2 år, med snart 100 kunder, så har jeg sett store fellestrekk.
Og det er nemlig at:

Får du kontroll på både stress og syklus så har du gjort uendelig mye godt for deg selv, helsen din og resten av livet ditt.

Detaljer om Stress & Syklus:

10 nydelige uker, hvor 2 av de 10 er refleksjonsoppgave på egenhånd. I de andre 8 ukene så treffes vi på zoom. Det er passelig små grupper hvor takhøyden og ærligheten er stor. Vi har ulike tema for uke. Læringssessionen består av 3 deler: En runde hvor damene deler hvordan livet har vært siden sist gang, forteller om refleksjon på oppgaven og hva de er takknemlig for. Deretter “foreleser” jeg. Så er det spørsmål, svar, refleksjoner og tanker. I de fleste timene gir jeg en liten oppgave som skal gjøres til neste gang.

De første 5 ukene har vi primært om stress, deretter vinkles det fra ett dypere perspektiv innen syklus. Hvordan du som kvinne/mor kan leve livet ditt ut i fra syklus. Både i form hva du spiser, hvordan du trener, jobber ++. Og de kraftfulle effektene ut av det.

Nytt i runde 2: Det er åpnet for damer som ikke er mødre også. Også som en bonus så får du muligheten til å booke rabatterte coachingtimer.

Har du spørsmål så send epost til siljevaase@gmail.com

Tilbakemeldingene fra runde 1 blåste meg av banen og rørte meg ned i hjerterota

 • The Ideal you, Stress & Syklus 2.0, tilbakemeldinger
 • The Ideal you, Stress & Syklus 2.0, tilbakemeldinger
 • The Ideal you, Stress & Syklus 2.0, tilbakemeldinger
 • The Ideal you, Stress & Syklus 2.0, tilbakemeldinger
 • The Ideal you, Stress & Syklus 2.0, tilbakemeldinger
 • The Ideal you, Stress & Syklus 2.0, tilbakemeldinger
 • The Ideal you, Stress & Syklus 2.0, tilbakemeldinger
The ideal you, Silje E Vassøy, bedre orgasmer, hypopressiv trening

Pr 08/2023 så har jeg allerede hjulpet godt over 140 damer med å virkelige oppgradere både helsen, livet og forholdet til seg selv. Les gjerne mer om de andre coachingtjenestene jeg tilbyr her.

Ps. Hvis dette resonnerte med deg og du digget det du leste!
Del det gjerne på facebook, slik at flere av dine nære og kjære kan få nytte av det
eller send det rett til en vennine som trenger å lese akkurat dette.

Bli gjerne med på årets mest nærende og varige kurs for damer som deg, som har ønsker å spille mer på lag med kropp og hormoner! (Hør hva Maria sier om Stress & Syklus kurset i hennes liv)

1 Comment on “Stress & Syklus – Det kurset for damer som vil spille mer på lag med kroppen sin

 1. Pingback: Lutealfasen`s samlende og oversiktelige magi - Din kvinnelige magi

Leave a Reply

%d bloggers like this: