fbpx

Jeg har laga Line Lilalife sin sjokolade og avokado fudge flere ganger og digger de <3

Men før har jeg avogtil reagert på både sjokoladen, men også sukkeret som er i mørk sjokolade. Så jeg bestemte meg for å eksperimentere litt med kakaosmør for å se om jeg kunne lage noe tilsvarende bare uten sjokolade ( og dermed uten en liten mengde sukker og)

Så først laga jeg en med sitrus, magisk nydelig smak på røra. Inn i frysen med den.
Og siden jeg var så godt igang, så laga jeg like greit en til, bare med smak av lakris.
Nam,  lakris er nyydeligt <3

Dette trenger du:

150 gram kakaosmør

2 avokado

1 1/2 dl kokosmelk

ca 1 dl kokosmasse/ chiafrø

Ett lite strø salt

2 ss ghee/kokosolje uten smak

1-2 ss søtning, jeg brukte Lakanto

2 ss fiberfin ( resistent stivelse er mat for de gode bakteriene i tarmen)

2 ss kollagen

For lakris smak: Tilsett ca 2-3 ts lakrisrot pulver og 2 dråper Fennel (fenikkel) eterisk olje. På denne blandet jeg inn chiafrø.

For sitrus smak: Tilsett 0,5 ts vaniljepulver, 1 dråpe sitron eterisk olje, 1 dråpe vill appelsin eterisk olje og 2 dråper lime eterisk olje.
the ideal you microbiome diet
Smelt kakaosmøret og ghee/kokosolje på lav varme, helst i vannbad.
Stavmiks avokado og de resterende ingrediensene. Bland sammen, husk å smak deg til. Jeg la  litt kokos/chia både over og under massen før jeg satte formen i frysen.

La stå i frysen ca 2 timer, før du skjærer den opp med en skarp kniv. Fremdeles vanskelig å få fine biter synes du? Spyl kniven først i glovarmt vann og det vil gå som en lek 😉

Del disse godsakene med noen du er glad i og de smaker enda bedre <3

Silje

Leave a Reply

%d bloggers like this: