Reis deg opp

Den eneste som kan løfte deg, å reise deg opp, på den måten som varer for evig og alltid!
Totalt uavhengig av kjæreste, samboer, ektemann. Det er deg!

Ett sunt og balansert kjærlighetsforhold er på alle måter helt supert, men det jeg vil dele med deg nå er rett og slett hvorfor det aller viktigste ikke er han/hun du deler livet ditt med.

Den eneste konstanten

Fra den dagen du blir født til den dagen du lukker øynene for siste gang, så har du kun en eneste konstant. Det er ikke foreldrene dine, ikke søsken, ikke venner, ikke kjæreste, ikke mann og ei heller egne barn. Selv om du gjerne vil at det skal vare evig, så gjør det desverre ikke det.

Om du lever livet ditt for noen andre helt frem til barna har flyttet ut, hvem er du da den dagen huset ditt er tomt?

Det som er igjen er skyggene av drømmene du hadde som ung og ett tomt skall.

Livsviktig

Så hvor viktig er det å ta vare på seg selv? Å pleie forholdet til den desidert viktigste personen i ditt liv? Jeg vil si at det er livsviktig. Ukentlig prater jeg med fantastiske damer som over tid har ofret mer for alle andre, enn det de burde og merker at helsa skranter og sliter med å finne rom til å bygge seg opp. Det er liksom ikke tid til dem selv.

Jeg har ikke tid

Døgnet har 24 timer, 1440 minutter og 86 400 sekunder. Altså plenty av minutter å ta av for å ta vare på deg selv. Og er du en travel mamma/mor som er blitt innmari god på multitaske, du setter ofte dine egne behov til side for å ta vare på barn, mann og hus. Og når det en sjelden gang er 15 minutter som er tilsynelatende åpne, så orker du ikke å ta tak i din egne drømmer ei heller gjør det som egentlig har behov for.

Tid er ikke noe som tilfeldigvis vil falle ned fra himmelen rett i fanget ditt, tid er noe du skaper. Du prioriterer bort det som ikke gir nok eller gjør nok.

Hvis du vil ha noe du aldri har hatt, så må du gjøre noe du aldri har gjort før.

Hvis du har lyst å endre på noe i livet ditt, så kan du kanskje spør deg selv :

Kan jeg gjøre det?

Vil jeg klare det?

Bytt det spørsmålet ut med dette:

Hva er jeg villig til å gi opp for å nå målet mitt?

Og bare så det er nevnt,

-Du er ikke en dårlig Mor fordi du prioriterer deg selv, tvert imot synes jeg.

-Du er kanskje redd for å feile.

Og du kommer til å feile, men det er ingenting å være redd for, det er det du lærer av.

– Drit i hva folk tror fordi du enten ikke vil spise en hel skål med smågodt eller en skolebolle i selskap.

Slutt å spør om lov,

-Vær den sunne, vitale kvinnen du vil være.

– Den som er så stolt av seg selv

– Den som har så mye kjærlighet inni seg ( for seg selv og andre) at hun ikke trenger å forandre seg for andre.

Nå er det din tur!

Jeg antar siden du leser her er enten så er du nysgjerrig på hvordan jeg har klart det jeg har og akkurat det jeg har granska i flere måneder og funnet ordentlig ut av. Ellers så har du kommet til ett punkt i livet der du har insett at NÅ må jeg gjøre noe, jeg har ikke det livet jeg faktisk ønsker å ha, jeg har ikke den helsa jeg vil ha. Jeg er ikke det forbilde jeg vil være.

Hvis noe av dette resonnerer med deg så vil jeg at du skal skrape sammen litt tid for å finne ut hva er det faktisk du drømmer om. Under alle lagene, under lagene som mor, kone/samboer, vennine ++. Når alt er skrellet bort hvem er du da og hva vil du faktisk da?

Produktet av at jeg gransket detaljert hva jeg gjorde for å bli frisk, frisk fra leddgikt. Har ett overskudd som sjeldent tar slutt og å beholde ett energinivå som gjør at jeg får gjort det viktigste uten at jeg brenner meg ut (det har forøvrig gjort flere ganger tidligere).
Produktet av dette er min nyskrevne bok som allerede har solgt mange eksemplarer.
Den er lettlest, konkret og enkel å følge steg for steg.


Og alle som har fått/får coaching eller har lest boka er skjønt enig om at jeg i min praksis har helheten i fokus. Uten det helhetlige fokuset så kommer man ikke i mål dit man drømmer om.

LØFT-boka er satt opp i 3 deler

Slik at du kan enkelt finne frem systematisk.

Den første delen er alt hva som er lurt både å gjøre og å tenke på. Alt fra infrarød sauna, kald dusjer, samle inn prøvesvar og begynne den mentale prosessen.

Den andre delen tar ett dypdykk i hva TIY: microbiome diet er og hva man spiser i de ulike fasene og en komplett oversikt over mulige tilskudd som vil være med å gjøre din tarm absolutt best mulig. Oppskrifter og masse inspirasjon.

Den tredje delen er hvordan få hjernen til å spille på lag med deg når du vil gjøre noe nytt eller nå ett mål/en drøm. Jeg absolutt elsker boka, fordi den favner alt som var viktig for meg i min prosess når jeg gjorde det som legen mente ikke gikk an. Alt fra hvordan holde oppe motivasjonen, hvordan gå fra å bli helt knekkt av å gjøre en feil til å se læringen, gå videre og justere for bedre resultat. Det er særs sjelden å treffe blink på første forsøk for å si det slik. Bevare energi, bli bedre på egenkjærlighet ++

Det er ikke uten grunn at halve boka er i den siste delen. Du skriver den ut, har den i en ringperm og jobber deg gjennom tenke/skrive oppgavene en etter en.


Og bare fordi hjerte mitt svulmer over med kjærlighet og at det trenger vi alle nå i denne tiden her, så har jeg rabatt på boka nå en stund fremover: HJERTE gir deg 50%.

Hvordan får jeg tid til ALT?

Jeg får ukentlig meldinger fra venniner og bekjente på insta med noe slikt som dette:
Hvordan får du tid til alt?
Og for å dele en av mine hemmeligheter, jeg får ikke det.

Jeg har lært meg kunsten å prioritere smart, det som gir mest uttelling gjør jeg først. Planlegging og struktur samt blastende høy deilig musikk i øreproppene og en og annen digg bulletproof kaffe. Samt masse søvn og å pleie meg selv mer enn jeg noen gang har gjort før.

LØFT-boka gir deg muligheten til å lære deg på mye kortere tid enn alle de årene jeg har brukt på å komme frem til alt dette, lære strategier for hvordan du skal gjennomføre det som du trenger i ditt liv. Og løfte deg selv og ditt liv til der du fortjener å være <3

Klem fra meg

Leave a Reply