fbpx

emiel-molenaar-186243-unsplashLivet skjer og ikke alltid slik vi ønsker. Kanskje vi må senke kravene til oss selv, kjære venn?
Jeg vet ihvertfall at det er fort gjort å ønske å fullføre alt på denne lista. Litt nesten uansett. Og det blir jo litt feil om hele livene vårs, skal dreie seg om primært om en listemani i praksis. Og ikke om de flotte små øyeblikkene som må nytes eller så flagrer de egentlig bare forbi som små søte sommerfugler en sommerdag.

Trekk pusten dypt, slapp av i skuldrene og nakken. Og kjenn etter <3 Har du nøte fine små øyeblikk i det siste? Klarer du å fokusere på de små tingene innimellom?

Jeg føler meg egentlig litt delt. Jeg absolutt digger å planlegge dagen, å utnytte dagen til det fulle av både familie/barn og så vel som jobb og karriere ( på mine premisser). Men jeg har kommet til den konklusjonen at det går an å planlegge for masse og.

54514483_392502731329615_3999977848210194432_n
På denne tiden av året er det mye baskelusker ute å lusker rundt mange hushjørner. Og en bakteriell ubuden gjest kom tydeligvis inn i vårt hus. Tilsynelatende en helt vanlig uskyldig forkjølelse.
Jeg ante ingenting om det som kom til skje. Joda jeg ble så svimmel, ustø og manglet både balanse, deler av finmotorikken og selvfølgelig grovmotorikken. Det var som om verden vibrerte med lav frekvens til venstre. Ikke hele tiden, men med bevegelse og snuing av hodet og mye annet. Og dette føltes utrygt og egentlig skummelt at jeg turte ikke å sykle for jobben og levere ost.

53799272_450148682391389_7306909495681089536_nJeg sauset meg inn i store mengder selvmedlidenhet og triste tanker. Og oppi alt dette sammen med uante mengder snue, så glemte jeg meg selv litt. Jeg ble rett og slett satt ut ei god stund. Jeg tenkte faktisk: hvorfor meg? og hvorfor nå?

Det viste seg etter flere undersøkelser og behandlinger at dette var en mild form for krystallsyke. Det er i det indre øret dette her skje. For der har vi 3 ulike bueganger, fremre, bakre og horisontale. Og med alle testene som ble gjort, så fant hun ut at det var venstre horisontale buegang som hadde en krystall på avveie. Og slik kan tydeligvis skje av en forkjølelse som “går” inn i øret. Utrolig kjedelig og det opplevdes egentlig unødvendig der og da. Men sannelig så fikk jeg en ordentlig god hjemmelekse og en liten smekk på hånda.

52402747_2651625141544980_256391126456467456_nDet er egentlig med den største glede jeg har holdt på flere fantastiske morsomme og givende prosjekter i det siste. Ingenting har føltes som en “jobb”. Det gir meg så vanvittig mye tilbake, både tilbakemeldinger og liknende. Men jeg har faktisk vært litt blind, det har vært så morro å bare “gønne” på. At jeg har oversett kroppens signaler om at: Hey, slapp av litt a`!

Jeg hadde en plan om podcast, medlemsportal, youtube-kanal etterhvert. Men vet du hva. Jeg må prioritere det som faktisk er viktigst. Og er du som meg, at du kanskje gjør for masse. Så synes jeg at du og skal det.

Så istedenfor 8 prosjekter. Har jeg nå 2. Kurset mitt er under utvikling som skal bli det aller beste det kan bli og vil bli relansert etter planen før sommeren. Også det fantastiske og motiverende doTERRA teamet mitt og driften der. Vi vokser jevnt og trutt og det er ett stort knippe med utrolig flotte folk. Som jeg digger å jobbe med.  Og dette er foruten familietid, trening, egentid, ysteri-jobbing og avslapning.  Ja vet du hva, jeg har faktisk tenkt å lage ett slags budsjett på timene som jeg skal jobbe hjemme med.

matthew-henry-136723-unsplashDu min kjære leser <3
Hvilke strategier eller tankesett bruker du for å plukke deg selv opp når du er i negative tanker?

Jeg ble påminnet min egen tidvis enorme standhaftighet da jeg skrev foredraget jeg hadde igår. Da leste jeg meg litt tilbake i tid i innleggene her på bloggen. Og det er jo litt morsomt at jeg motiverte meg selv. Og i praksis plukket eller skapte meg selv opp fra selvmedlidenhetens vei altså. Og så innmari fint det var.

“For jeg er en person som står på. Jeg er en person som når målene mine. Selv om det kanskje tar lengre tid enn jeg først tenkte, så når jeg målene. Jeg er en person som er ganske så sta, mentalt robust og tar utfordringer på strak arm. Lener meg imot, ser og leter etter løsninger. Finner løsningene, implementerer de nødvendige endringene i livet mitt. Og jeg er en person som lærer av både feil og utfordringer.”

Hvilken type person er du?

Så jeg konkluderte med igår på ysteri-jobben min, midt mellom masse deilig ost, at:
“Vist er det ikke hva vi har som er viktig, det er hvordan vi tar det!

Siden den drøye uka før foredraget mitt på doTERRA spring tour i Stavanger ble ganske spesiell, utfordrende og ustø. Så la jeg om strategien for foredraget. Istedenfor drøssevis poeng, så gjorde jeg det om til å ha kun 4 hovedpoeng og mitt korteste foredrag til nå. Med kun 12 slides.  Formen steg mange hakk om gangen og før foredraget så følte jeg meg omkring 96% meg selv igjen. Og gjett om det var betryggende, for jeg hadde knapt kjent meg selv igjen for noen dager siden.

 

Det som jeg oppdaget er hvor helhetlig dette her svimmelhetsgreiene også er. Slik som egentlig det meste er. Men jeg tror at det er mange som lever litt i fornektelse her. Jeg gikk inn i denne utfordringen med å behandle det fra alle vinkler og kroker. Både med tilskudd, akupunktur, kiropraktor på nevrosenter og faktisk homeopati + eteriske oljer. og sist men langt fra minst; passer ekstra godt på den maten jeg spiser er virkelig bra for kroppen min. Og de mentale verkøyene som jeg og brukte i reverseringsprosessen av leddgikta. Ulempen da når man kjører på fra så mange vinkler er at det kan være vanskelig å vite helt konkret hva som funket best. Rotasjonsstolen var suveren altså, og den var styrt av en veldig suveren kiropraktor.

54414039_382857338963676_6995996409396723712_nÅ feire store ting er fantastisk, men å feire små ting er enda viktigere synes jeg. Så jeg feira at jeg hadde blitt så god som jeg hadde med å storkose meg på hele den ettermiddagen. Speeddating med oljene var også kjempe gøy. Jeg prata om stress og eteriske oljer på min post. Flere herlige personer skrev notater så blekket formelig sprutet. Og hjerte mitt svulmer av takknemlighet av alle de flotte tilbakemeldingene jeg fikk etterpå. <3  Det kom spørsmål om leddgikts-helsereise og så jeg fortalte en kjappis versjon av det foredraget og. Jeg er så takknemlig av at jeg får og kan inspirere andre til å tak i sitt eget liv for å gjør det bedre.

Om du har lyst å finne ut hvor du kan begynne henne for å bli friskere, mer overskudd og energi. Så kan du trykke her og følge instruksene, så får du en herlig pdf med 5 konkrete steg som tar deg i riktig retning av ei bedre helse 😘

Det å inspirere og motivere andre til nettopp dette, det er det jeg virkelig brenner aller mest for <3

Klem fra meg <3

Leave a Reply

%d bloggers like this: