fbpx
emiel-molenaar-186243-unsplash

Livet skjer med sine plutselige svinger og stup

Livet skjer og ikke alltid slik vi ønsker. Kjære venn, kanskje du må senke kravene til deg selv?
Jeg vet hvordan det er å ønske å fullføre alt på to do lista. Det blir jo litt feil om hele livene vårs, dreier seg om primært om en listemani i praksis. Og mindre om de flotte små øyeblikkene som må nytes eller så flagrer de egentlig bare forbi som små søte sommerfugler en sommerdag.

Det er absolutt en balansegang å planlegge/nyte øyeblikkene. Det er mulig å overplanlegge.

Ubuden gjest satte meg ut på ustø kurs

54514483_392502731329615_3999977848210194432_n


Hver eneste høst er det mye baskelusker ute å lusker rundt mange hushjørner. Og en bakteriell ubuden gjest kom tydeligvis inn i vårt hus denne høsten.

Jeg tenkte at dette var en helt vanlig uskyldig forkjølelse.

Ble så svimmel, ustø og manglet både balanse, deler av finmotorikken og selvfølgelig grovmotorikken. Det var som om verden vibrerte med lav frekvens til venstre. Ikke hele tiden, men med bevegelse og snuing av hodet. Og dette føltes utrygt og egentlig skummelt at det var mye jeg ikke turte å gjøre.

Livet skjer og leverer læringer

53799272_450148682391389_7306909495681089536_n

Jeg sauset meg inn i store mengder selvmedlidenhet og triste tanker. Og oppi mengden med uante mengder snue, så glemte jeg meg selv litt. Jeg ble rett og slett satt ut ei god stund. Jeg tenkte faktisk: hvorfor meg? og hvorfor nå?

Det viste seg etter flere undersøkelser og behandlinger at dette var en mild form for krystallsyke. Det er i det indre øret dette her skje. For der har vi 3 ulike bueganger, fremre, bakre og horisontale. Og med alle testene som ble gjort, så fant hun ut at det var venstre horisontale buegang som hadde en krystall på avveie.

Slik kan tydeligvis skje av en forkjølelse som “går” inn i øret. Utrolig kjedelig og det opplevdes egentlig unødvendig der og da. Men sannelig så fikk jeg en ordentlig god hjemmelekse og en liten smekk på hånda.

Læringene

52402747_2651625141544980_256391126456467456_n

Jeg har hatt det så gøy i det siste og jeg har ikke jobbet. Eller jeg har jobbet, men det har vært så gøy at det ikke oppleves som jobb. Jeg har faktisk vært litt blind, det har vært så morro å bare “gønne” på. At jeg har oversett kroppens signaler om at: Hey, slapp av litt a`!

Jeg hadde store ambisjoner om 8 prosjekter. Jeg skrellet ned til 2.

Det er ikke meningen at vi skal klare alt. Det er heller ikke meningen at alle idèen som plopper inn i hodet ditt, er du ment til å gjøre noe ut av.

Hvem er du i dette livet?

“For jeg er en person som står på. Jeg er en person som når målene mine. Selv om det kanskje tar lengre tid enn jeg først tenkte, så når jeg målene. Jeg er en person som er ganske så sta, mentalt robust og tar utfordringer på strak arm. Lener meg imot, ser og leter etter løsninger. Finner løsningene, implementerer de nødvendige endringene i livet mitt. Og jeg er en person som lærer av både feil og utfordringer.”

Hvilken type person er du?

Helheten i livet ditt

Jeg oppdaget hvor helhetlig dette her svimmelhetsgreiene også er. Slik som ALT er. Men jeg tror at det er mange som lever litt i fornektelse her. Jeg gikk inn i denne utfordringen med å behandle det fra alle vinkler og kroker.

Både med tilskudd, akupunktur, kiropraktor på nevrosenter og faktisk homeopati + eteriske oljer. og sist men langt fra minst; passer ekstra godt på den maten jeg spiser er virkelig bra for kroppen min. Og de mentale verkøyene som jeg og brukte i reverseringsprosessen av leddgikta.

54414039_382857338963676_6995996409396723712_n

Feire det som skjer i livet

Å feire store ting er fantastisk, men å feire små ting er enda viktigere synes jeg.

Pr 08/2023 så har jeg allerede hjulpet godt over 140 damer med å virkelige oppgradere både helsen, livet og forholdet til seg selv. Les gjerne mer om de andre coachingtjenestene jeg tilbyr her.

Ps. Hvis dette resonnerte med deg og du digget det du leste!
Del det gjerne på facebook, slik at flere av dine nære og kjære kan få nytte av det
eller send det rett til en vennine som trenger å lese akkurat dette.

Bli gjerne med på årets mest nærende og varige kurs for damer som deg, som har ønsker å spille mer på lag med kropp og hormoner! (Hør hva Maria sier om Stress & Syklus kurset i hennes liv)

Leave a Reply

%d bloggers like this: