fbpx

Liker du digg sjokoladepålegg?

Theidealyou Sjokoladepålegg

Tenk at det er mulig å både ha ett smørbart sjokoladepålegg som både smaker superdigg, men som også inneholder nyttig næring. Enkelt å lage er jo ett pluss, og sammen med barn.

Dette sjokoladepålegget er milevis oppgradert fra kjenningen fra barndommen min; Nugatti.
Dette sjokoladepålegget inneholder masse gode fettsyrer fra både det klarnete smøret, MCT oljen, samt nøttesmøret. Gode aminosyrer; lettopptakelig protein fra kollagenet. Antioksidanter og nydelig god smak fra råkakao. Og en liten dose mineraler fra saltet. ja tilogmed en liten dose fiber..

For å si det slik, jeg kommer aldri til å kjøpe sjokoladepålegg igjen. Når man lager det selv, så smaker man seg til sine egne smaks-preferanse.
Du trenger dette til en semi stor porsjon:

3 store toppete spiseskjeer med cashewsmør eller mandel.
3 store toppete spiseskjeer med smeltet ghee ( Klarnet smør)
4 matskjeer ( matskje er mellom teskje og spiseskje) med økologisk kakao
Ca 3 ss fibersirup
2-3 spiseskjeer med kollagen eller proteinpulver med vanilje eller sjokoladesmak.
3 ss med brainoctane, bruk rabattkode [TheIdealyou] Så får du den smørbar fra kjøleskapet
2 ss fiberfin
Bitte litt malt vanilje
litt salt

Bland godt i en krukke, smak til at det funker på tunga di. Mine barn synes det smakte helt fantastisk og selv om denne oppskriften er 5 år gammel, så er dette pålegget stor favoritt og jubelrop når endelig en ny batch er laget.

Hva med å teste peppermynte eterisk olje – for å lage litt sånn after eight. Eller en liten batch med lakrisrot pulver, for her i huset ELSKER vi lakris og hvertfall sammen med sjokolade.

Dette pålegget fungerer som alt fra kakefyll, saus oppå is, puddinger, så vel som på skive/knekkebrød. Egentlig alt.

The Ideal you, Silje Vassøy, kulde, helårsbading

Hei, før du stikker fra denne siden her.
Sørg for å sjekk ut hele den deilige oppskrifts samlingen min her.

Kanskje du kan bokmerke den, så har du alltid lett tilgjengelig til neste gang du er på jakt etter noe sunt og digg å lage. Jevnlig vil jeg legge ut nye oppskrifter og har du ett ønske om en oppskrift, så send inn ditt ønske på siljevaase@gmail.com

Gjerne tagg meg @siljeevassoy på instagram om du dele at du har laget noe fra min blogg. Jeg blir såå glad av å se du bruker oppskriftene mine!

Jeg elsker å spise råvarebasert, glutenfritt, mest mulig i sesong, kortreist og økologisk. Og har erfart at det har gitt meg bedre helse.

Varm klem fra meg

3 Comments on “The ideal you – Sjokoladepålegg

  1. Pingback: Jubel kjeks

  2. Har kollagenpulveret noen som helst poeng foruten at du vil ha kollagenpulver? Hva annet kan en ev bruke? Ikke så lysten på å bruke mye penger på noe jeg ikke tror kroppen min kommer til å nyttegjøre seg (lest mye om det og dessverre er det få om noen forskning som viser at vi klarer å nyttegjøre oss dette 🙁 ). Så trenger jeg det? og kan jeg bytte det ut mot noe annet tror du?

Leave a Reply

%d bloggers like this: