fbpx

Liker du digg sjokoladepålegg?

Theidealyou Sjokoladepålegg

Tenk at det er mulig å både ha ett smørbart sjokoladepålegg som både smaker superdigg, men som også inneholder nyttig næring. Enkelt å lage er jo ett pluss, og sammen med barn.

Dette sjokoladepålegget er milevis oppgradert fra kjenningen fra barndommen min; Nugatti.
Dette sjokoladepålegget inneholder masse gode fettsyrer fra både det klarnete smøret, MCT oljen, samt nøttesmøret. Gode aminosyrer; lettopptakelig protein fra kollagenet. Antioksidanter og nydelig god smak fra råkakao. Og en liten dose mineraler fra saltet.

For å si det slik, jeg kommer aldri til å kjøpe sjokoladepålegg igjen. Misforstå meg riktig, jeg kjøper kanskje det max 1 gang i året, og sist gang var ett økologisk hasselnøtt sjokoladepålegg kjøpt i Danmark i sommer. Men det var jo altfor søtt. Når man lager det selv, så smaker man seg til sine egne smaks-preferanse.

Du trenger dette til en semi stor porsjon:

3 store toppete spiseskjeer med cashewsmør, jeg brukte denne
3 store toppete spiseskjeer med litt stiv ghee ( Klarnet smør)
4 matskjeer ( matskje er mellom teskje og spiseskje) med kakao, jeg bruker denne
Ca 3 ss fibersirup
2-3 spiseskjeer med Kollagen, jeg bruker selvsagt denne
For å få den så si smørbar rett fra kjøleskapet, veldig praktisk 😀 Så har jeg oppi 3 ss Brainoctane MCT, kjøpt på flexfit.
litt salt

Bland godt i en krukke, smak til at det funker på tunga di. Mine barn synes det smakte helt fantastisk og 3 åringen min syns det var mega-gøy å være med å lage/smake, hihi <3

Neste gang skal jeg eksperimentere litt og jeg har tenkt å prøve en liten batch med peppermynte eterisk olje – for å lage litt sånn after eight. Og en liten batch med lakrisrot pulver, for her i huset ELSKER vi lakris og hvertfall sammen med sjokolade <3

Til nå har vi spist dette deilige og sunne sjokoladepålegget oppå surdeigsskive, vaffel, pannekake og oppå frøknekkebrød. Helt nydelig 😀

3 Comments on “The ideal you – Sjokoladepålegg

  1. Pingback: Jubel kjeks

  2. Har kollagenpulveret noen som helst poeng foruten at du vil ha kollagenpulver? Hva annet kan en ev bruke? Ikke så lysten på å bruke mye penger på noe jeg ikke tror kroppen min kommer til å nyttegjøre seg (lest mye om det og dessverre er det få om noen forskning som viser at vi klarer å nyttegjøre oss dette 🙁 ). Så trenger jeg det? og kan jeg bytte det ut mot noe annet tror du?

Leave a Reply

%d bloggers like this: