fbpx

4 grunner for at du vil hoppe av hamsterhjulet

Stå opp, jobb, henting i barnehagen, trøtte barn, middag, halvhjertet forsøk på trening, oppvask, legge barn, legge deg selv. Og Repeat.
Når dagene blir så like, så trenger du ikke å tenke eller være bevisst på alle sjatteringene, altså autopilot.

Har du spurt deg selv om det er meningen at livet skal inneholde flest slike dager hvor du går på pur autopilot?

Den derre autopiloten

Hamsterhjulet er en måte å være bevisst på. Eller snarere tvert imot; manglende bevissthet.
Forstå meg riktig: Du går glipp av så mye fordi du har tatt deler av ditt liv for gitt. Autopiloten frarøver deg å være i øyeblikkene her og nå. Så det blir utvilsomt punkt nummer en av de fire grunner.

Spol livet ditt litt tilbake og se på hvor mange ting gjør du faktisk på autopilot? Er du ekstra modig, så skriver du tallet i kommentarfeltet.

Frakoblet kropp

Se nedover kroppen din, se hvor langt nedover beina dine går. Og erkjenn hvor bredt “vingespenn” du har, når du strekker armene så langt du kan til sidene. Du er rå. Fyll lungene med luft og kjenn at hjertet ditt slår. Kanskje det rumler i magen din?

Kroppen din har en iboende kraftfull visdom og intelligens som er ganske vanlig å ignorere. Fordi hodet vet liksom best. Hodet kan tenke og reflektere seg frem til den riktige avgjørelsen. Høres det kjent ut?
Når hodet har øverste mandat i ALT, så går du glipp av nudgene, dragningene og resten av den rike visdommen som kroppen sitter “på”. Derfor må dette være punkt to av de fire grunnene. Fordi du når du kobler deg på din egen syklus, så kobler du deg også på i samme slengen på din egen kropp og åpner deg opp for å “være” i og bruke denne visdommen og kroppslige intelligensen.

Stop and smell the roses

smell the roses

Vi omgir oss faktisk med magi. Magien er overalt og når du løper med høy puls i hamsterhjulet, fordi du skal som vanlig rekke alt.

Så går du glipp av all denne magien som er rett utenfor døren din. Uansett hvor i verden du befinner deg. Naturen følger sin syklus og er i endring hele tiden. Du som kvinne er også i konstant endring på grunn av din syklus.


Målet med livet er ikke å komme i mål. Hvert skritt, hver eneste aksjon, hver svetteperle, hver gang du har gått ut av komfortsonen er det som danner reisen din. Og det er det som er målet. Ikke målstreken, men selve prosessen som tar deg dit du vil. Eller hvertfall nærmere.
Om tankene dine stadigvekk er “der borte”, Når du har kommet dit, Når du har fått til X. Da går du glipp av rikdommen som er foran øynene dine, hele tiden.

Du er egentlig en superheltinne
uten å være klar over det

Men nå skal jeg gjøre mitt aller best for å gjøre deg bevisst på at du er en superheltinne, helt fra den dagen du ble født.
Er ikke det fantastisk?
Det at du ble født jente gjør deg AUTOMATISK til en superheltinne. Og kanskje har du levd store deler av livet som en anti-helt? Vel, nå skal jeg hjelpe til å justere deg inn på rett spor. Nemlig super-sporet. Der du omfavner dine fantastiske og magiske superkrefter.

Din kvinnelige syklus har innebakte superkrefter, og det at du har en syklus, gjør deg til den perfekte utøveren av disse magiske superkreftene. Men samfunnet og kondisjoneringen har dessverre sørget for at vi damer prøver å passe inn, vi føler kanskje vi må jobbe ekstra hardt for å yte like mye som en mann i samme jobb.

Det blir som å forlange at en tomat skal prøve å passe inn som agurk. Sammenlikningsgrunnlaget er særdeles dårlig. Du kan ikke sammenlikne en tomat og agurk og kjefte på tomaten, fordi den er en dårlig agurk.

Menn er menn (Og utvilsomt fantastiske på sin måte)

Men kvinner er skjulte superheltinner

Og du lærer hvordan du blir kjent med din egen superheltinne og å omfavne din egen syklusmagi inne i Stress & Syklus. Earlybird priser er tilogmed 11/1 og vi starter den magiske reisen 23 januar.
Under her kan du kikke på video hvor jeg tar deg gjennom det som ble stress og syklus.

Pr 01/2023 så har jeg allerede hjulpet godt over 100 damer med å virkelige oppgradere både helsen, livet og forholdet til seg selv. Les gjerne mer om de andre coachingtjenestene jeg tilbyr her.

Ps. Hvis dette resonnerte med deg og du digget det du leste!
Del det gjerne på facebook, slik at flere av dine nære og kjære kan få nytte av det
eller send det rett til en vennine som trenger å lese akkurat dette.

Bli gjerne med på årets mest nærende og varige kurs for damer som deg, som har ønsker å spille mer på lag med kropp og hormoner! (Hør hva Maria sier om Stress & Syklus kurset i hennes liv)

Leave a Reply

%d bloggers like this: