fbpx

Spis deg til bedre hormonell balanse

Finnes det en naturlig måte å komme i hormonell balanse?

Ja det gjør det! Og det er med min største stolthet og glede at jeg gir bort en glitrende mini kokebok som vil gi deg mer og mer hormonell balanse dess mer du bruker oppskrifter fra den.
Den kan du laste gratis ned her.

hormonell balanse, the ideal you, Silje E Vassøy

MÅ jeg ha vondt?

Jeg trodde jeg måtte finne meg i å ha skikkelig vondt og være nærmest ubrukelig de 3 første dagene. Jeg lå i fosterstilling med varmepute på magen og følte magen nærmest holdt på å spjære i to. Hormonell migrene dag 3 i hver eneste mens i over 2 år. Jeg følte jeg hadde prøvd alt.

Hormonell balanse

Hva og hvordan er det mulig? Den nydelige kvinnekroppen har 7 hormoner som skal være optimalt så finstemt som en veldig harmonisk symfoni konsert. Og om 1 av de 7 hormonene avviker fra det som er optimalt, så vil det få konsekvenser. Mulig konsekvensene er små og du legger gjerne ikke merke til de i det travle livet ditt. Men det er der. Det er altså ikke så mye som skal til for å forskyve balansen litt ut i fra det som er ønsket fra kroppen sin side.

hormonell balanse, the ideal you, Silje E Vassøy

Østrogen

Oftest er den store synderen østrogen. Og det som går igjen mye er nemlig at kroppen har for mye av det. Og det kroppen har mest lyst til, er å kvitte seg med tilstrekkelig før blødningen går igang.
Disse oppskriftene og disse ingrediensene i de spesifikke fasene av syklusen din gjør, er at det blant annet hjelper kroppen å kvitte seg med overskudds østrogenet før blødningen starter. Slik at de symptomene du vanligvis forbinder med mensen blir mye mindre eller forsvinner helt.

hormonell balanse, the ideal you, Silje E Vassøy

Stolt innehaver av hormonell balanse

Det tok 3 måneder med spising av måltider slik som beskrevet i denne kokeboka før jeg hadde min første så si smertefrie smidige mens. Jeg var fra meg av glede. Og jeg kjente på en dyp takknemlighet for den visdommen og kunnskapen jeg nå hadde lært og integrert inn i livet mitt.
Derfor vil jeg gjøre det samme for deg. Og det er derfor du får denne fine kokeboka av meg.

Del gjerne lenken til nedlastningen med alle damer du kjenner, slik at smertenivået går nedover blant norske damer. Samt velvære følelsen, gleden, smilene og takknemligheten går opp over 🎉🎉

Leave a Reply

%d bloggers like this: