fbpx

 

36915591_10156270897376047_2376181546886365184_nDette utsagnet betyr egentlig mye for meg på flere måter, fordi jeg har vært i en stress dvale det siste drøye halvåret. Og det har igrunn gått ut over helsa dessverre. For selv om det har vært utelukkende såkalt “positivt” stress. Så har allikevel kroppen oppfattet det som STRESS med skikkelig store bokstaver.  Og vi alle vet vel hva for mye stress betyr for kroppen? ( Ikke noe bra i hvertfall)

Jeg og resten av styret i Kostreform Rogaland arrangerte Kostkonferansen i Stavanger 10.03.2018. Hvor jeg og hadde ett foredrag.

Og etter konferansen var over så krasjlandet jeg i sofaen nesten hele Påsken og hentet meg delvis inn før det var igang med bryllupsplanlegging.

Dessuten så er litt bryllupsnerver + en slags forsinket 30 års krise og “ganske” stressende.

Jeg hadde ett magisk og fantastisk avslappende utdrikningslag. Min forlover med hjelper viste akkurat hva denne bruden trengte <3 36948430_10156270897976047_2679797780087570432_n

 

 

 

 

 

 

 

02.06.2018 Giftet jeg meg med mannen/klippen i mitt liv. Stødigere, lærende, snillere og mer fantastisk flott mann vet ikke jeg om hvertfall.

 

Vi hadde seremonien på bryggen til mine foreldre i strålende sommervær, middag og litt fest hjemme hos oss med en fantastisk tapasbuffet.

Og 3 dager etter bryllupet, mens vi enda svevde på en deilige romantisk sky, så får jeg vite at søskenbarnet/fetteren min hadde valgt å ta livet sitt.

Det kan bli for mye emosjonell berg og dalbane.  Og rett etter dette ble jeg Tante til min søsters baby <3

For 2 dager siden kom vi hjem fra en fantastisk familie-bryllupsreise. Vi var i Danmark og har kost oss med økologisk mat, fantastisk vær, fine folk og generelt supergod stemning <3 Jeg hadde gleda meg til å kunne prioritere å trene hver morgen og det har vært superdeilig å trene i fantastisk varmt og solrikt dansk vær.

Jeg hadde meg noen kettlebells, vektplate på 20 kg, rulle og yogamatte. Trenings stølheten var ille de første 3 dagene og nå er det skikkelig god form. Jeg fikk trent alle dagene utenom de dagene vi var på reis. Da var det nok å holde styr på.

 

Så nå kommer både bloggen her ut av sin seige dvale, men også jeg kommer tilbake til livet. Livet uten unødvendig stress. Livet hvor jeg nyter øyeblikkene ekstra. Tar vare på alle mine nærmeste og gjør det jeg kan for best mulig helse, såklart!

Jeg har mange spennende planer og drømmer for tiden fremover. Og siden den travle delen av 2018 er over og nå er kun å nyte, vende fokuset innover ( både hos meg, men og i familien vårs). Og la roen senke seg. Men og komme litt videre i å gjøre huset ferdig renovert, hihi.

I lys av alt jeg har lært de siste 7-8 månedene. så vil jeg avslutte med; Gi slipp på det som ikke betyr mest. Bruk energien din på det som gir deg positivt tilbake. Lev og elsk hver dag. Nyt hvert øyeblikk <3

 

<3 Silje

Leave a Reply

%d bloggers like this: