Hvorfor godta halvveishet?

8074490_m

Hvorfor godta halvveishet eller middelmådighet?

Har du akseptert livet ditt for det det er? Du syns kanskje livet ditt er helt greit, selv om det er egentlig mange aspekter av livet du skulle ønske du kunne forbedre. Du har kanskje akseptert at magen din skal alltid være vond etter måltid, oppblåst som en ballong. Og at du kan ikke være for langt vekke fra en do. Kanskje du har godtatt at leddene dine skal være rød flammete og veldig hovne? Kanskje livet ditt er slik eller litt annerledes ?
Kanskje du ikke føler deg helt deg selv

Kanskje du har mistet litt av deg selv etter du eksempelvis fikk barn

Kanskje du savner deg selv slik du var før

Kanskje du er syk og har en “skikkelig” diagnose

Kanskje du har resignert og gitt opp håpet om ett fantastisk givende liv

Kanskje du har syke barn og vet ikke helt hvordan du skal håndtere det

 

Jeg vet for min egen del, så vil jeg leve livet mitt maksimalt. Jeg vil ha det best, jeg vil gjøre det best i det jeg velger å gjøre, jeg vil slappe av godt og jeg vil ha kvalitets tid med mine nærmeste. Sett i det store bildet så er vårs levetid her på jorda  veldig liten, en bitte liten brøkdel av den totale tiden. så hvorfor sløser vi den bort på dårlig helse, for mye negativt stress, kjip jobb, kjæreste/felle som ikke behandler sin nærmeste som den burde og muligens den største faktoren, hvorfor sløse bort livet med å spise mat som gjør deg syk?

 

Her på denne bloggen vil jeg skrive om hvorfor, hvordan og hva du kan gjøre for å leve ett friskt liv til det fulle 🙂

 

Og jeg vil avslutte med å si; invester i det livet du alltid har ønska deg <3

Why accept mediocracy?

Have you accepted your life for what it is? whether you have a cronic ill stomach, a other illness,  or you must be near a toilet at all times. 

Perhaps you dont feel like you?
Perhaps you feel like you lost something essential of you?
Perhaps you miss your old self?
Perhaps you are sick and have a medical diagnosis?
Perhaps you have given up on improving your life?
Perhaps you have sick children, dont know to deal with the fact. And are unsure if there is something you can do. 

I know for my own part, that I wanna live my life to the fullest. Be my best, do my best in the area`s of my choosing, I wanna have quality relaxtion  when I see fit, and spend actual qualitytime with my dearest often. I wanna perform the best I can in every aspect  of my life. 

Our time at this earth is highly limited, why waste time on bad health, poor food that eventually makes you sick, too much negative stress, tedious job or a personal relationship who is not bringing something positive.

I would say; treat yourself to the life that you deserve. <3

 

One Comment Add yours

  1. Pingback: 2 år

Leave a Reply