fbpx

Introspektiv januar. Start året på best mulig måte, uten stress

Introspektiv januar. takknemlighet. Silje Vassøy, the ideal you

Hva om det finnes en snarvei for en januar med mye mindre stress? Da MÅ det isåfall være denne. Nemlig en introspektiv januar.

Mange har fått på en rar måte nok etter en advent og jul med masse stimuli, masse du skal huske, mange folk å forholde deg til og rett og slett kanskje mye du skal gjøre. Og for de fleste så er jo dette i tillegg til jobb. Slik har det vært for min del og. Mye sykdom i desember gjorde at når kalenderen sa 2 januar, så bestemte jeg at det blir innover fokus..

Det finnes mange måter å “ha” en januar, hvit januar, trene-hver-dag januar, spise kun supersunt og sikkert mange mange flere. Men jeg holder en knapp på denne her jeg. På introspektiv januar.

Introspektiv, hva mener jeg med det?

Og med det så mener jeg å tilrettelegge med både tid, energi og kapasitet til å vende fokuset innover i deg. I kroppen din, i følelsene dine og i tankene dine. Dette her bør kanskje virkelig være måneden hvor du får ordentlig tenkt tankene ferdig før de blir avbrutt eller du blir distrahert med noe på gjøre-lista di eller barna. Du får følt følelsene og fordøyd de, uten å måtte haste-feie de under teppet, for du skal jo føle på de en annen gang.

Hvordan kan du være introspektiv i januar?

Jeg kjenner at det er disse spørsmålene her, som står sentralt:

  • Hvordan føler jeg meg?
  • Hva trenger kroppen min?
  • Hva trenger sjelen min?
  • Hva trenger sinnet mitt og mitt mentale?
  • Hvordan trenger jeg at jeg stiller opp for meg selv?
  • Hvilken energi kan jeg forsøke mitt beste på å generere?
  • Er det følelser jeg har “feiet under teppet”? Hva inneholder de?
  • Hva er jeg takknemlig for?

Og spør deg selv disse spørsmålene hver dag. Se på dette her som en kortsiktig utfordring (januar) og heller bygg på videre i månedene som kommer

Introspektiv januar. takknemlighet. Silje Vassøy, the ideal you

Med å ha en slik introspektiv januar – praksis som dette, så vil du leve resten av dagene mer påkoblet kroppen og ditt indre, du vil oppleve mindre stressbelastning. Du vil lettere sortere ut hva som “må gå” og hva kan justeres på, samt hva du kjenner riktig å beholde. Du vil stå stødigere i kaos, kriser av varierende størrelse og håndtere ting som skjer på en bedre måte. fordi du har en bedre relasjon til deg selv.

Skriv i kommentarfeltet om du vil ta i bruk denne praksisen i januar og gjerne del dette innlegget videre med så mange andre du vet kan ha godt av det.
Stor klem fra meg

Sjekk gjerne ut de andre postene her på blogg-delen. Om du har lyst å lære enda mer i dybden om dette og veldig mye mer av meg. Så er du herved invitert til å bli med på Bli din egen bestevenn, en helt ny coachingreise. Dette er en oppgradert versjon av fire magiske suksess-runder av Stress & Syklus.

Leave a Reply

Discover more from The Ideal you -Fra kriser og kaos til stabilitet og stødighet

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading