fbpx

Ingen lekkasjer og bedre orgasmer

The ideal you, Silje E Vassøy, bedre orgasmer, hypopressiv trening

Jeg trodde aldri jeg kom til å skrive orgasme i en tittel

Men her er jeg, jeg har skrevet orgasme i tittelen. Jeg er kanskje både over gjennomsnittet opptatt av både ingen lekkasjer og best mulig orgasmer. Og fellesnevneren er nemlig Hyoppressiv trening.
For å gjøre mine hypopressive øvelser litt hver dag, har gitt meg så masse nydelige effekter.

Her kan du lese om hva hypopressiv trening er, Jeg har trent av og på i flere år. Men det var først når jeg gjorde det konsekvent over tid at jeg virkelig kjente forskjell. Jeg har skrevet om hypopressiv trening og kvinnehelse her før.

Flere og bedre orgasmer for mødre

Selv om du er blitt mor, du har født barn. Og i en periode var du kanskje matstasjonen, meieriet+++. Og mye av fokuset ( om ikke enda mer enn mye) dreier seg om å dekke behovene til babyen. Kroppen din er liksom ikke din egen akkurat nå.

Så trenger ikke denne fasen å vare lenger enn den faktisk må.
Du er ikke en dårlig mor, selv om du begynner å tenke på deg selv. Ei heller om du skyver deg selv lenger opp på prioriteringslisten.

Silje fikk meg til å innse: at det er ikke egoistisk å ta vare på deg selv, det er nødvendig ❤

En av Siljes mange fornøyde kunder
The ideal you, Silje E Vassøy, bedre orgasmer, hypopressiv trening
Alene eller sammen med partner, uansett så er det med kjærlighet

Ett sprekt sexliv for mødre, yey or nay?

Soleklart stemmer jeg for ett rugende YEY! Men ofte så vi har tanker om at sexlivet vårs ikke kan/skal/bør være sprekt etter man har blitt mor. Fordi da har man liksom tatt en annen rolle.
Men det at mor tar vare på sitt eget forhold med seg selv og sin egen seksualitet er et virkelig stort tegn på sunnhet. Du trenger ikke å akseptere ett middelmådig sexliv, om du har lyst på noe mer?

Det som du lærer på 12 ukers kurset hos Sadie i Hypopressiv trening Norge. Kan gjøre det samme for deg som allerede har gjort for meg. Og det unner jeg virkelig alle damer. Jeg elsker at jeg ikke har kronisk vondt i ryggen lenger, som jeg har lært henger sammen med delte magemuskler (diastase). Jeg har ikke lenger tisseuhell når jeg nyser, hopper, løper og nyser. Du kan se denne videoen som jeg og Sadie spilte inn om du har lyst høre mer detaljer.

Hvordan få bedre orgasmer?

Slik jeg har forstått det, så aktiveres nervebaner som muligens har ligget litt i dvale og at den faktisk funksjonen i musklene + alt annet fungerer bedre. Jeg unner alle damer slike orgasmer som får tærne dine til å krølle seg og sende en stor bølge av nytelse gjennom ALLE cellene i kroppen din. Sadie fortalte at mange damer har på sett og vis godtatt at sexlivet som mor er mindre enn tilfredstillende.

Kroppen din er din. Også selv om du er mor. For at familien skl ha det best mulig, så gagner det veldig at mor har det genuint best mulig. Og orgasmer er med å hjelpe til der.
Har du fremdeles ikke meldt deg på 12 ukers kurset til Hypopressiv trening Norge? Så bør du gjøre det nå. Bruk rabattkoden THEIDEALYOU for å få 1150kr i rabatt ❤

There is no better time then now

Enda flere ressurser til deg som mor som har lyst på bedre kontakt med deg selv og din egen seksualitet:
Veileder og Healer Kristina Vince
Kristina Merete, psykisk og seksuell helse
Alexa Bowditch, sex coach
Og selvfølgelig Hypopressiv trening Norge med Sadie Lawler i spissen.

The ideal you, Silje E Vassøy, bedre orgasmer, hypopressiv trening

Leave a Reply

%d bloggers like this: