Naturlig glutenfrie fastelavens vannbakkels

27994238_10155896190451047_1278986291_n

Uten glutenholdig mel eller noen annen meieri enn ghee/klarnet smør.

Nydelige og enkle å lage ❤

Du trenger:
100g Ghee/smør/kokosolje uten smak går kanskje og.
250g Kokosmelk/vann ( hos meg ble det 230g kokosmelk og 20g vann)
140g arrowroot (pilrot-mel) Jeg kjøper på iherb. Bruk koden JEV139 og du får rabatt ❤
4 egg
Noen få dråper med flytende vanilje stevia

-Kok opp fett og kokosmelk/vann i gryta, ha oppi arrowroot-melet, pisk godt og sett til sides.
-Knekk 4 egg i en bolle og ha litt stevia-dråper oppi røra.

I en piskebolle har du den tykke seige massen ( som ikke ser ut som det kan bli en deig), pisk ett og ett egg godt inn i massen.  Når alle eggene er piska inn, så kan du enten bare fordele forholdsvis små klumper på ett bakepapir eller bruke sånn sprøytepose med fancy tut. De smaker like godt uansett.

Stekes i 28-30 minutter på 200grader. Og ikke våg deg å åpne komfyrdøren før dem er ferdig. Er du for rebelsk og åpner før tiden er omme, så kan du risikere de faller sammen og blir som flattbrød. hehe.

27938934_10155896190396047_1194596932_n

Oppdatering kommer senere om hvordan de funket sammen med vaniljekrem av kokosmelk og flere bilder ❤

27849547_10155896190436047_1880190725_n

Hiver du deg rundt nå, så rekker du å lage dem nå, slik at de får kjølt seg ned før du fyller dem med alskens godsaker, rørte bær, krem av ulike slag eller annet snadder ❤

Ta vare på deg selv og dine kjære ❤ ( I hvertfall Moren din idag <3)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s