Kurs

Realiser ditt beste år 2.0 er under utvikling.

chad-madden-196213-unsplash
Du kjenner deg kanskje igjen i at du prøvd litt av hvert før og ikke fått de gode langvarige resultatene som du håpte på. Du har gjerne gitt opp både nyttårsforsett og det å sette seg andre mål, får det er jo så innmari vanskelig å holde uansett.

Det oppleves kanskje veldig lett, smidig og greit i starten, men etterhvert så dabber det hele nedover og til slutt ofrer du det ikke en tanke en gang. Helt til du plutselig kommer på at: «oi, jeg har glemt ut å jobbe med målet mitt».

sydney-rae-408416-unsplash
All endring uansett hva det måtte være, så starter det med en mental prosess. En mental prosess hvor du du driver med «egenledelse/selvledelse». En god leder går foran som ett godt eksempel, delegerer, motiverer, prioriterer, inspirerer, holder fokus osv. Du er din egen leder for ditt liv.

Og vet du hva det aller beste er, du har faktisk alle de styrkene/egenskapene du trenger.  Det kan være at de må lokaliseres og styrkes for å kunne tas i mer aktiv bruk.

 


For at en endring skal bli ordentlig godt og skikkelig implementert i deg, så er det flere faktorer som spiller inn. Blant annet rutinene/ritualene som tilrettelegger for at endringen er i hele tatt mulig. Motivasjonsretning og målsetting er to andre viktige faktorer og.
mantas-hesthaven-135478-unsplashMen, det kan faktisk være at du ubevisst saboterer din egen lykke/suksess/mulighet for….
Og det kan hende at du ikke skjønner hvorfor eller hvordan. Det er veldig mange av oss, (om ikke alle) så har med oss bagasje som holder oss igjen, slik at vi gjerne motarbeider vårs egne ønsker og drømmer. Snålt sant? og helt unødvendig.

Det er også veldig fint og trygt å vite sine egne kjerneverdier og ta avgjørelser og ha fokus på ting/hendelser som står i samsvar med ditt innerste deg.

liam-simpson-661986-unsplash
Innimellom så kan det hende at kroppen din, det fysiske ikke er med på notene for en forandring, fordi det er en ubalanse en/flere plass(er) i kroppen.
Etter det jeg vet og har erfart så kan det vært veldig fint å adressere det som føles tyngst først, men ha ett overordnet simultan fokus; altså ett fokus på både det mentale, men også fysiske.

Jeg har satt sammen ett innmari fint og grundig kurs, hvor jeg kombinerer det beste fra to verdener som egentlig har det samme formålet. Nettopp å gjøre livet ditt bedre, hvor du kan hente ut det beste av deg selv.

averie-woodard-205419-unsplashKurset er satt sammen av 3 hovedelementer, effektive coaching teknikker, nydelige og kraftfulle eteriske oljer og alt det jeg har lært av min prosess; tankesett/strategier.
Kurset tar du i eget tempo på ca 4-8 uker, en modul slippes i hver uke.

Disse 3 elementene vil jobbe synergistisk (forsterkende på hverandre) for at du prosesserer den bagasjen/selvbegrensningene som du trenger å behandle, for å kunne gå videre. Etter endt kurs er du blitt bedre kjent med deg selv, er tryggere på hvem du er og hva du står for. Og du har mer kontroll over livet ditt, samt har mål tilpasset akkurat til ditt liv i forhold til hva du ønsker å oppnå.

 

Og har det største ønske om å bidra til å forandre ditt liv til det bedre, om du føler at dette er riktig vei å gå.

S ❤

Én kommentar Legg til din

  1. Tilbaketråkk: 5 dager med krutt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s