Helsereise

Alle som har en helsereise oppdager at som i alle fortellinger, at den har flere kapitler. Det har jo min og. Så jeg tenkte det hadde vært greit med en oppsummering lett tilgjengelig for de nye besøkende, som gjerne er nysgjerrige på hvordan en faktisk reverserer sykdom som en «lett» kunne hatt resten av livet.

featured-image

Så det første innlegget om helsereisen min er dette, her tar jeg for meg litt av forhistorien og konkrete tiltak som har blitt gjort. Egentlig en oppsummering for hva som hadde skjedd og blitt gjort frem til da. Så skjedde det ting i månedene mellom Februar og Mai. Hverken jeg eller noen leger vet sikkert hva som har forårsaket hva som dukket opp.

unnamed11

Neste innlegget er dette,  om leddene mine som ble brutalt gradvis verre. Og etterlot meg som ett stort spørsmålstegn; hva skjedde? hva har forårsaket dette? hva er dette? hvilken type betennelse er det? Vil jeg ta skolemedisin? får jeg diagnosen tilbake? Hva gjør jeg for å reversere?

44

Så kom dette innlegget hvor jeg hadde kommet godt igang og hadde løst endel av gåten(e), men ikke hele sulamitten. ( Har forøvrig ikke det nå heller, men jeg nærmer meg). Dette innlegget tar for seg mulige årsaker; lekk tarm og stress. Og med konkrete tiltak jeg gjorde og justeringer som måtte til underveis.

IMG_5392

Alle de nettsidene jeg har lest, både forum, blogger men også rene informasjonssider. Du kan se alle linkene jeg anbefaler på link-siden, ( som kommer). Jeg hadde samlet inn masse informasjon og testet endel ting ut med fantastisk respons på noe av det. Og da det en dag slo meg med det herlig faktum at hvor vannvittig mye bedre jeg er, så bare måtte jeg skrive dette innlegget.

Nå er jeg snart i mål, og det føles så sinnsykt fantastisk digg. Sansynligvis kun en brikke igjen av puslespillet mitt, fikse opp i en dysbiose. Det kan du lese om her.

IMG_5105

Ett eget innlegg om dysbiose protokollen og hvordan det gikk, finner du her

Og hva kan skje når man har blitt frisk? er det lett å gå på en smell? les her hva jeg lærte om tiden etter at jeg ble frisk.

Ta vare på deg selv og dine.  ❤ Silje