Helsereise

Alle som har en helsereise oppdager at som i alle fortellinger, at den har flere kapitler. Det har jo min og. Så jeg tenkte det hadde vært greit med en oppsummering lett tilgjengelig for de nye besøkende, som gjerne er nysgjerrige på hvordan en faktisk reverserer sykdom som en “lett” kunne hatt resten av livet.

featured-image

Så det første innlegget om helsereisen min er dette, her tar jeg for meg litt av forhistorien og konkrete tiltak som har blitt gjort. Egentlig en oppsummering for hva som hadde skjedd og blitt gjort frem til da. Så skjedde det ting i månedene mellom Februar og Mai. Hverken jeg eller noen leger vet sikkert hva som har forårsaket hva som dukket opp.

unnamed11

Neste innlegget er dette,  om leddene mine som ble brutalt gradvis verre. Og etterlot meg som ett stort spørsmålstegn; hva skjedde? hva har forårsaket dette? hva er dette? hvilken type betennelse er det? Vil jeg ta skolemedisin? får jeg diagnosen tilbake? Hva gjør jeg for å reversere?

44


Så kom dette innlegget hvor jeg hadde kommet godt igang og hadde løst endel av gåten(e), men ikke hele sulamitten. ( Har forøvrig ikke det nå heller, men jeg nærmer meg). Dette innlegget tar for seg mulige årsaker; lekk tarm og stress. Og med konkrete tiltak jeg gjorde og justeringer som måtte til underveis.

IMG_5392

Alle de nettsidene jeg har lest, både forum, blogger men også rene informasjonssider. Du kan se alle linkene jeg anbefaler på link-siden, ( som kommer). Jeg hadde samlet inn masse informasjon og testet endel ting ut med fantastisk respons på noe av det. Og da det en dag slo meg med det herlig faktum at hvor vannvittig mye bedre jeg er, så bare måtte jeg skrive dette innlegget.

Nå er jeg snart i mål, og det føles så sinnsykt fantastisk digg. Sansynligvis kun en brikke igjen av puslespillet mitt, fikse opp i en dysbiose. Det kan du lese om her.

Ett eget innlegg om dysbiose protokollen og hvordan det gikk, finner du her


Og hva kan skje når man har blitt frisk? er det lett å gå på en smell? les her hva jeg lærte om tiden etter at jeg ble frisk.

Jeg kom til ett punkt der jeg var 100% frisk så lenge jeg spiste akkurat det jeg måtte. Men jeg ønsket jo litt frihet og fleksibilitet. Så da tok jeg rett og slett saken i egne hender og satte sammen min egen protokoll (Planlagt behandling)

Med utgangspunkt i det som jeg lærte av det første opplegget som han legen skreddersydde til meg, og to fantastiske bøker. Denne og denne. Og det jeg lærte av studie på Tunsberg medisinske skole. Og en solid mengde kunnskap fra før.

Innlegget som var fyllt med oppdatering og en konstantering ovenfor meg selv over at jeg faktisk ikke så frisk som jeg ville være. Og hva som var planen videre finner du her.Jeg må presisere at det er ikke helt likt som det blir beskrevet i bøkene.

Og dette er det første innlegget fra mitt eget opplegg.  Har det virka?
Dette skrev jeg i det andre innlegget om min protokoll;

Bare for å si det slik Anna synger det i Frost filmen: For første gang på lenge… Kroppen min har ikke hatt det så fantastisk bra som den har nå for tiden, og det blir stadig bedre og bedre. Selv om jeg har lest teorien bak og forstår det jeg har lest. Så er det liksom litt uvirkelig at tarmen min er frisk nå og det gjenspeiles i en sabla frisk kropp uten inflammasjon.

Fy flate tenker jeg når leser tilbake. Jeg er så stolt av det jeg gjorde. Her kan du lese hele innlegget.

På tampen av året 2018 så oppsummerte jeg, med stor glede, enorm takknemlighet og en fantastisk stor stolthet. Det jeg har klart er ikke småtteri. Og du kan lese hva jeg oppnådde og hva som var best her.

Jeg tenker at alt er mulig. Så selv om du har kanskje har strevd med helsa di lenger enn ei lita stund. Og ja da vil det kanskje være mer komplisert å ordne komplett opp i alt, men det vil alltid være mulig å gjøre det bedre slik at både formen og livskvaliteten blir betraktelig bedre <3

Jeg ønsker deg all lykke, mot og styrke på din helsereise.
Om du trenger hjelp, støtte, sparringspartner, en litt streng men veldig omsorgsfull bestevennine som har gått veien før deg, så hjelper jeg deg mer enn gjerne som Coach.

Ta vare på deg selv og dine.  <3 Silje