fbpx

Næringen som endret mye

The ideal you, Silje E Vassøy, Frønæring

Jeg var skeptisk, kunne dette ha noe for seg?

Sommeren 2021 så startet jeg med frønæring fra Rain. Jeg var spent og nysgjerrig, men aller mest skeptisk.
Hvordan kunne liksom disse små posene utgjør en forskjell for meg? Jeg var jo så frisk. Leddgikten har jeg jo vært frisk i fra i flere år allerede.
Men jeg hadde aldri trodd på alle de positive effektene, som jeg fikk siden juni 2021.

Mine positive effekter av å drikke frønæring:

 • Først av alt så merket jeg at den kroniske flassingen min klarnet opp og at hodebunnen min var sunn, risk og ikke rødflammete og flassende. Jeg var sjokka og overbegeistret.
 • Deretter merka jeg på en liten fjelltur at jeg følte meg såå lett, energisk og hoppet fra sten til sten som ei annen lykkelig fjellgeit.
 • Min mann snorker i perioder som ett høylytt damp-lokomotiv. Men etter at han drikker en pose med bend på kvelden, så er snorkingens hans ca 95% mindre. Jeg er overlykkelig. Snakk om massiv mer-verdi altså.
 • Uavhengig om mannens snorking eller ei, så sover jeg bedre etter jeg startet med bend på kveldstid. Sovner raskere og det virker som om søvnen er av høyere kvalitet, fordi jeg våkner uthvilt. Og det er jo den beste følelsen. Jeg drikker ikke kaffe med koffein lenger og det å faktisk våkne uthvilt og ikke ha ett sug etter koffein er bare fantastisk. Jeg var avhengig av kaffe med koffein i mange år.
 • Jentene drikker også frønæring og vi har opplevd noen helt fantastiske effekter der også; bedre søvn, nesten ingen vokseverk på kveld og nattestid, mye mindre tisseuhell er bare noen av de.
Jeg vil være den moren for jentene mine som jeg kjenner er riktig

Det er motivasjonen min for å stadig søke etter noe som gjør jeg kommer mer og mer tilbake til den fysiske, mentale og sjelelige uttrykket jeg er ment til å være.

Frønæringen er for meg nesten som jeg dusjer alle cellene med masse deilig konsentret og potent næring. Og kroppen er fantastisk.
Den vil gjøre det den kan for å komme i balanse om den har det som trengs. Ofte kan frønæringen gjøre nydelige balanserende ting i kroppen.

Hvilken effekt du får av disse små posene, det er det ingen som vet, før du har testet.

Frønæring Rain, The ideal you, Silje Vassøy

Jeg er lidenskaplig opptatt av helhetlig helse. Dette burde ikke komme som en overraskelse når det er min nettside du er inne på. hehe.

Rain sin frønæring er et av flere nydelige verktøy i min verktøyskasse. Og på både de ulike planene; kropp, sinn og sjel så har jeg lyst å tilby meg selv det beste. Deriblant frønæring for den fysiske kroppen. Jeg fortjener jo det beste. Og det gjør du og!

Visste du at du kan dele frønæringen videre, slik at du kan i første omgang få dekket kostnad på egne produkter, deretter kanskje en deltidsinntekt? Da blir du isåfall del av en fantastisk kollega-gjeng med masse hjelp, heiìng og samhold!

Frønæring Rain, The ideal you, Silje Vassøy
Hva har Rain som kan gjøre en forskjell for deg?

Jeg liker utrolig godt at de har ikke en jungel av ulike produkter. Men heller en solid base av få, men utrolig gode og balanserende produkter. Dette er nesten alle produktene. Jeg tar en soul + bryt på morgenen, avogtil en soul rundt lunsj, bend på kvelden før jeg skal legge meg.

Frønæring Rain, The ideal you, Silje Vassøy
Frønæring Rain, The ideal you, Silje Vassøy
Frønæring Rain, The ideal you, Silje Vassøy
Frønæring Rain, The ideal you, Silje Vassøy

Hva blir din favoritt?

Slik blir du medlem:

 1. Gå hit: https://seednutrition.com/theidealyou/
 2. Trykk på join us hvis du vil ha best mulig pris. Trykk shop om du vil bli kunde.
 3. Velg Norway
 4. Velg ditt oppstartskit / innmeldingspakke: Jeg anbefaler builders:balance, nesten helt lik denne var det jeg startet med og det synes jeg var veldig fint. Eller basic om du vil bare komme igang. Basic er ca 1800 avhengig av kurs. Og builders:balance er rundt 2800-3000 avhengig av kurs.
 5. Skriv inn din personlige informasjon. Og med med tax ID så menes det ditt personnummer.
 6. Sjekk at det står mitt navn, Silje E Vassøy og id nr 695385 til høyre.
 7. Legg inn betalingsinformasjon og vær beredt på å bruke bankID, så ha den klar.
 8. Dobbelsjekk den kontoen det skal trekkes ifra at det er litt mer enn du tror trenger, så slipper du unødvendig venting fordi transksjonen går ikke gjennom.
 9. Skriv inn epost, navn du vil ha på din side, når du skal dele din frøglede videre, (kun om du vil). Og lag deg ett godt passord.
 10. Huk av for at du er enig og trykk på submit enrollment.
 11. Du vil motta hele 3 ulike eposter fra Rain i din epost innboks. Den siste er viktigst, for du må verifisere din konto og logge deg inn.
 12. Voila!. Da er det bare å vente på din magiske pakke med frønæring, som du snart skal hente på ditt lokale postkontor.

Ps: Frønæringen er like fin og god å bruke utenpå huden som inni kroppen.

Har du spørsmål, så bare send meg en epost på siljevaase@gmail.com 💓

%d bloggers like this: