fbpx

Flink pike? Start her ⬇

The ideal you, Silje E Vassøy, endrer liv

Start å dans din egen dans

Flink pike?

Liker du best å sørge for at andre har det fint før deg selv? Det er liksom ikke så farlig med deg selv? Dette er innlegget for deg om du har lyst å sette et spørsmåltegn med å være flink pike? Det er en prosess å av-lære. For å deretter lære på ny en sunnere måte å ta vare på deg selv. Jeg er her for hjelpe. Flink pike vil jeg si er faktisk en av mine største spesialiteter. Husk at dette er heller ikke enda en liste du må følge til punkt og prikke. Se på det heller som en meny, hvor du kan velge.

The ideal you, Silje E Vassøy, tårene renner ved frokostbordet. Flink pike

Bli mer Uflink pike. Ja litt mer rebelsk

Jeg er en tidligere flink pike / prestasjonsprinsesse som likte å prøve å gjøre alt perfekt. Jeg trodde jeg gjorde alt perfekt ved å forsøke å gjøre “alle” tingene. Jeg gikk på flere smeller. Kroppen har en brutal måte å si ifra på at nå er det for Fa*n meg nok.
Start gjerne med å lese dette innlegget om hverdag med mindre stress og mer harmoni.

Flink pike henger tett forgrenet sammen med energi, selvbilde, helse og energi. Og hva skjer når kroppen sier stopp? Min kropp har sagt stopp mange ganger og du kan lese om en av de her. Da fikk jeg krystallsyke og ble satt veldig ut av spill.

Siden du jobber med å bli mindre flink pike, så vil jeg påpeke viktigheten av tankesett og ha fokus på det som du virkelig kjenner at du vil. Les dette om du har lyst å jobbe litt mer for drømmene dine.

Om du kjenner at maten stresser deg, da er dette innlegget for deg. Vi alle har ulike punkter hvor skoen presser.

Tenk å kunne planlegge for en høst uten stress, hvordan gjør man det? Her får du mine beste tilnærmingsmetoder.
Om du har tatt deg selv i å ønske en ferie fra livet ditt? Ja da må du lese dette innlegget som hjelper deg å tilføre litt mer ferie-følelse inn i hverdagen.

Jeg trodde lenge det var egoistisk å ikke være flink pike!

Silje Vassøy

Jeg kasta flink pike ut vinduet fra 8 etasje

Hva? Skulle jeg ha mer fokus på meg selv? Men hva ville de andre tenke og si? Ferden hit jeg er idag har vært krevende, men jeg er så glad jeg har gått skrittene. Gjort jobben og kommet hit jeg er idag. Jeg er en tidligere flink pike. På mange foredrag har jeg sagt at jeg har kastet flink pike ut vinduet fra 8 etasje. Og du vet jo at da overlever man ikke.

For meg hang dette tett sammen med helse og prioritet. For hvis jeg viste for meg selv hver dag at jeg er viktig. Da blir enklere og bedre å ta vare på min egen energi og helse. Og jobbet gjennom bøttevis dårlig samvittighet.

Alle de damene som jeg har hjulpet har hatt ulik grad av flink pike. Og det har manifestert seg på ulikt vis i helsen. Den store fellesnevneren her er at når du gjør jobben i det innvendige; hvordan tar du vare på deg selv, hvorfor og forholdet til deg selv.

Vil du opp av den emosjonelle og pliktoppfyllende gropa som flinke piker ofte er i?

Er du nysgjerrig på om jeg er den rette som kan hjelpe deg opp av den emosjonelle og pliktoppfyllende grøfta? Ja da sender du en epost til siljevaase@gmail.com. Og om du vil, så kan vi avtale en uforpliktende samtale på telefonen slik at vi begge blir sikre på at dette samarbeidet er slik vi begge ønsker det skal være.

Mange av mine coachingkunder og mange andre har lastet ned min nydelige ukesplanlegger for mer harmoniske hverdager. Flere har tilogmed sagt at den er så god at jeg burde ta betalt. Men det gjør jeg ikke. Den er helt gratis.

Hva andre tidligere flinke piker har sagt:

Jeg har gått fra en som gjemte meg vekk, til å bli en som tar plass og går for drømmene sine. Nå er det enklere å ta enda bedre på meg selv.

Nesten helt umerkelig med det som føltes som små steg for meg, så har jeg gått gjennom store skift på 8 måneder.

― Trygg tobarns mor

Jeg elsker alle de konkrete verktøyene du lærte meg, Silje. Men spesiellt pusteteknikken. Nå har jeg satt meg selv på agendaen og det nyter både jeg og resten av familien fruktene av.

Jeg anbefaler Silje til alle, på det varmeste. Tusen takk!

― Anna karina,tobarnsmor

Pr 08/2023 så har jeg allerede hjulpet godt over 140 damer med å virkelige oppgradere både helsen, livet og forholdet til seg selv. Les gjerne mer om de andre coachingtjenestene jeg tilbyr her.

Ps. Hvis dette resonnerte med deg og du digget det du leste!
Del det gjerne på facebook, slik at flere av dine nære og kjære kan få nytte av det
eller send det rett til en vennine som trenger å lese akkurat dette.

Bli gjerne med på årets mest nærende og varige kurs for damer som deg, som har ønsker å spille mer på lag med kropp og hormoner! (Hør hva Maria sier om Stress & Syklus kurset i hennes liv)

The Ideal you, Silje Vassøy, kulde, helårsbading

Om Silje

Jeg er en coach som primært hjelper damer/mødre med å skape en sunn balanse i sine liv med å prioritere seg selv og sin egen helse.

Læringene, strategiene og veksten har damene med seg med god effekt for resten av livet.

Informasjon

Siljevaase@gmail.com
Mobil: 93282929
Sørstrandveien 58
4076 Vassøy
Stavanger

Coachingen foregår over telefon, zoom eller i Stavanger.

%d bloggers like this: