doTERRA

oljer002

Velkommen til denne siden, du min nysgjerrige venn ❤

Kanskje du allerede har oljer, kanskje du er bare interessert? Kanskje du har tenkt lenge, men ikke hoppet ned fra ventetiden på gjerdet ennå.

Her finner du oppskrift på DIY deilig tøymykner og sommerfavoritt-blandingen min til diffuser.

Her finner du fremgangsmetode for å bli medlem og informasjon om bl.a. LRP og mye mye mer.

Infomasjon om de ulike oljene i familiepakken finner du her ❤

Sakte- September !
Stopp opp og nyt – September !


Jeg kjenner det selv og, at det er kanskje i overkant hektisk. Og derfor minner jeg på deg og meg selv om å stoppe ekstra opp å nyte. Det nytter ikke å hele tiden bare GO – GO – GO!

Hva kan du være ekstra mindfull om i september?


September nyhetene i deilige doterra-land er:

Månedens produkt LIME
Min favoritt i cookie dough phat bombs, sauser og dressinger, desserter og kaker, i mange diffuser blandinger og i rollerblandinger. Oljen som fremmer ærlighet både med deg selv og andre ❤ Denne får du gratis om du handler for 125PV eller mer innen den 15/9.

September – Promo er jammen meg Salubelle ( Immortelle som har fått nytt navn). Selvskreven del av en gjennoppbyggende, oppstrammende og vitaliserende hudpleie. Midt i blinken for alle 😀 Denne her får du helt gratis om du handler for 200 PV eller mer. Og du, forresten så er det maxgrense på 4 stk.


Nye medlemmer denne måneden er så heldige at de får en Salubelle med innmelding med familiepakken 😀

Har du ikke prøvd Magnolia enda, ( som er helt magisk god på å fremme avslappende følelser, nydelig for sliten hud og lukter godteri) Så er det 10 % rabatt på denne i September.

For de som allerede er medlemmer: Det som er helt nytt denne måneden, så lenge jeg har vært med hvertfall. At i denne måneden kan du hoppe opp doTERRA fordels prosenten av å handle på LRP (150pv) til hele 20%. Så jeg tenker egentlig at det er denne måneden du fikser julegaver til hele gjengen og får fordelspoengene igjen neste måned ( som du kan bruke på en dyrere olje som du kanskje har på ønskelista)

Nye produkter denne måneden:

SPA Serenity Badesåpe: Info fra doTERRA:
SPA Serenity-badesåpen er en unik såpe med en unik følelse, skum, aroma og rensende opplevelse. I motsetning til vanlige såper med harde overflateaktive midler, vil badesåpen gjøre at du føler deg ren, glatt og myk. Den har skånsom skummende virkning som glir over huden, og rengjør samtidig som den er fuktende, med jojoba-frøolje, planteutvunnet glyserin og aloe vera-saft. Den er satt inn med den beroligende og avslappende aromaen fra dōTERRA Serenity™ fredfylt blanding, og badesåpen tar deg med til et salig sted. 

Island mint ( flykt til en tropisk øy) og duftspreder klips. Info fra doTERRA:
Flykt til en tropisk oase fra ditt eget hjems komfort, eller hvor du enn er, med Island Mint. Denne sommerblandingen er herlig frisk og utgjør et flott tillegg til oljesamlingen din. Med den klassisk søte kombinasjonen av eteriske sitron- og limeoljer, utfylt av frisk peppermynte og den unike dybden fra gran, er Island Mint perfekt balansert for å bringe deg følelser av hvile og fornyelse. Forvandle ethvert miljø til et solfylt paradis ved å bruke Island Mint sommerblanding. Det ekstra slanke, allsidige duftsprederklipset er en enkel løsning for å friske opp luften i bilen, hjemme, eller hvor som helst på farten. Med klipset belagt i rustfritt stål, forvandler dōTERRA Aroma duftsprederklipset daglige oppgaver til en berikende aromatisk opplevelse.

Ja hvorfor skal man bli medlem? 

sebastian-pichler-689483-unsplash

Det er så veldig mange argumenter for det. Man kan egentlig bare velge det som passer best.

 • Noen begynner fordi de ønsker å vaske klær og hus helt rent og velduftende uten kjemikalier
 • Andre begynner fordi at de ønsker å støtte kroppen på ett mer spesifikkt grunnlag
 • Noen har hørt at eteriske oljer kan hjelpe dem med å sove bedre
 • Og noen tenker at i dagens «verden» som er så full av kjemikalier og masse uønsket «forurensing», at de vil gjør alt de kan for å minske belastning på seg selv og barna sine
 • Noen starter med eteriske oljer fordi at de har hørt at det kan gi dem selvutvikling
 • Andre starter kanskje bare fordi det lukter så innmari godt
 • Og noen synes det er såå fantastisk å bruke oljene som smaksløftere og forsterker i mat og drikke
james-carol-lee-771467-unsplash

Uansett hva som tiltrekker deg med de eteriske oljene, så kan jeg nesten love deg at det er starten på en fantastisk reise.

Før sydde jeg masse klær og slik og når jeg skaffet meg en slik overlock symaskin så åpnet egentlig en helt ny verden for meg. Og da definerte jeg nesten livet mitt før og etter overlock. Ja jeg var helt vilt sygal. Jobbet tilogmed med det.
Men nå når jeg tenker tilbake til tiden før oljene og idag når oljene har vært i aktiv bruk ett knapt år. Så vil jeg faktisk definere livet mitt før og etter oljene.
Og ikke bare på grunn av alt det de har gitt meg i «fysiske fordeler»:

(Vi har ikke lov å si at oljene kan brukes for medisinske diagnoser.)

 • Ikke brukt vanlige smertestillende på mange mange år. Men istedenfor å bare lide meg gjennom spenningshodepine o.l. så lindrer jeg kjapt og effektivt med peppermynte.
 • Det samme om jeg skulle få muskelkramper i forbindelse med menstruasjon.
 • For å støtte kroppen i fobindelse med sesongbaserte plager.
 • For å øke velvære og fleksibiliteten i stramme muskler
andre-hunter-62014-unsplash

Ei heller den graden av gode følelser, energi, fokus og lidenskap oljene frembringer i livet mitt. Det å ha oljer i sin private verktøykasse som fremhever og forsterker de følelsene du ønsker å ha mer av når du trenger det. Er intet mindre enn fantastisk. Noen oljer gir meg ett ekstra gir av energi når jeg trenger det. En annen olje roer og jorder meg ned om jeg føler at jeg snart flyr avgårde. Favoritten min er 2 oljer kombinert for å gi meg bøttevis av inspirerende kreativ lidenskaplig energi, slik at jeg kan skrive rett fra hjerte mitt og rett til deg min venn.

52057047_539515656556347_2833758845682057216_n

Men det største for meg og kanskje den minst omtalte effekten, er nemlig den effekten du sansynligvis ikke ser. Mulig du merker den eller føler den om du treffer meg.

Jepp. Det mentale. Selvutvikling. Egenutvikling. En reise i meg selv. Hvor jeg har skrellet mange lag i løken. Jeg er garantert ett godt stykke i fra kjernen fremdeles, men jeg haster ikke. Jeg har god tid til å bli den aller beste utgaven av meg. Med hånden på hjerte vil jeg si at jeg liker denne nye utgaven av denne dama ( meg) mye bedre enn før.  Er mye tryggere på meg selv, mine grenser, mine mål, mine drømmer og vet at jeg kommer til å være takknemlig mange ganger for den selvinnsikten jeg har nå, i fremtiden.

courtney-hedger-336844-unsplash
teddy-kelley-125924-unsplash

Forresten, om du har lest helt ned hit, så vil jeg takke deg ❤ Du er ganske så nysgjerrig du. Hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med, så gi meg beskjed. Jeg vil veldig gjerne hjelpe akkurat deg ❤

Om det er prisen som gjør at du sitter å dingler med beina på gjerdet, så kan jeg betrygge deg at jeg tenkte samme tanken før jeg takket ja. Men jeg så glad hver eneste dag nå at jeg tok sjansen og hoppet i det.  Jeg startet med familiepakken, som viste seg å være perfekt for meg og min familie. Den første flasken jeg tømte var on guard. On guard er den oljen som støtter og fremmer ett sunt immunforsvar. Og den neste var Balance.

Familiepakken ligger på rundt 2790 litt avhengig av kurs på Euro`n. Men for å bryte det litt ned fra den sånn passelig store engangssummen, så får du 9 flasker som har ca 250 dråper i seg. En diffuser for å spre oljene i huset/arbeidsplassen din. Og basolje og kapsler for å bruke oljene innvortes på en enkel måte.
Og om vi regner en gjennomsnittpris 9*250= 2250 dråper. Og 2700: 2250= så blir kostnaden 1,24 kr pr dråpe. Og når jeg sitter for lenge foran pcen ( hihi som det avogtil hender at jeg gjør) og ender opp med litt stive muskler i øvre rygg/nakke eller har spenningshodepine, så bruker jeg kanskje 3-4 dråper.
Det er helt fantastisk synes jeg, at noe så rimelig kan også være så innmari effektivt.

Og når du har fått pakken i posten og åpner. Og følelsene du sitter igjen med etter førsteintrykket er kanskje skrekkblandet fryd og overveldelse! Og du tenker:
Hvordan i huleste bruker man alle disse oljene?

familykittt

Da kan jeg betrygge deg at 98% av alle som starter med oljene føler det slik i starten. Meg selv inkludert. Men likeså når man bygger ett hus, man tar murstein for murstein. Ett skritt om gangen. Når du er i ett godt team, så får du skikkelig opplæring og svar på alle spørsmål du måtte ha.

doTERRA tilbyr eteriske oljer som er hentet fra de mest rene, naturlige kildene på jorden og gir deg den unike muligheten til å bringe naturens kraft og renhet rett inn i hjemmet og livet ditt.
Klem fra meg ❤