Helsecoaching

Det er faktisk mange måneder siden jeg kunne ha “shouted from the rooftops” at jeg er ferdig og frisk. Og få ting slår den følelsen! Helt goddamn nydeligt!

Helsepuslespillet viste seg å være større og mer komplekst enn hva jeg trodde når jeg startet. Og jeg la brikke for brikke. Erfarte at 2 skritt frem og 1-2 tilbake var realistisk og skjedde tidvis for ofte. Men det som er det fineste med akkurat det at man lærer. Og at det er en gradvis prosess. Det er nemlig en reise.  Å ta feil er ikke feil. Det er endel av læringsprosessen. Det er slik man lærer hva som ikke funker.

Og den reisen dreiser seg ikke bare om fysiske ting slik som mat, tilskudd, infrarød sauna, trening og sånn. Det er så veldig mye mer og jeg kjenner det kribler i hele meg etter å lære vekk det til deg.

Hva du spiser når du skal fikse opp i ei skrantene helse og kjipt overskudd er selvfølgelig viktig, likeså alle de andre. Men kanskje det viktigste er det mentale og her er det jeg kan gjøre mitt ytterste for å hjelpe deg. Jeg forstår deg. jeg forstår hvordan det er å være på bunn. Jeg har vært der og det var ikke noe fest for å si det sånn.

puslespill-1

Jeg er din kunnskapsrike, omsorgsfulle og litt strenge bestevennine <3
Den som vil ditt beste og forteller det slik det er. Alt jeg formidler til deg som har konsultasjon med meg er basert på alt det jeg lært i både studier og egne erfaringer.

For det kan være sjukt vanskelig å holde overblikket over brikkene?
For noen kan det sammenliknes som å gå seg vill i en jungel, uoversiktlige og altfor mange veier å ta.
Trenger du noen å legge puslespill bitene sammen med? Noen som vet mye om hva som henger sammen (spesielt lekk tarm/inflammasjon/revmatisk/autoimmunt) og de viktigste mentale nøklene.

Vanskelig å holde fokus på det aller viktigste og ikke gape over for mye på en gang.
Gode endringer som varer, krever som oftest endel å implementere skikkelig.

Hva du spiser?
Hva du tenker?
Hva du gjør?
Hvordan du sover?
Hvilken aktivitet du driver med?
Hvordan du egentlig har det?

Jeg som helsecoach vil gi deg nyttige coaching teknikker som er tilpasset til akkurat deg. kombinert med masse selv-lært  kompetanse. Samt masse praktiske tips som passer inn i travel hverdag, oppskrifter og fokusområder.  Sammen legger vi ditt puslespill og får deg på rett vei til akkurat der du vil <3

2014-04_thematic-series_brain-gut-jigsaw-crop

Jeg har erfaring fra å reversere leddgikt, ordne opp i dysbiotisk tarm og reversere heftig atopisk eksem. Føler du at en konsultasjon meg meg er midt i blinken for deg, så sender du mail:  siljeevaase@gmail.com

Drømmen min er å bli kostholds veileder og ernæringsteraput når det lar seg gjøre.
Jeg har tatt NLP Practitioner og NLP master Practitioner for noen år siden og  Optimal trening og ernæring på Tunsberg medisinske skole.

Praktisk info:

Første timen er 1,5 time, du fyller ut skjemaene på forhånd og sender gjerne dokumenter av relevans fra tidligere. Sammen går vi gjennom skjemaene og legger en plan for veien videre.  Pris:  1500,-  enten ansikt til ansikt eller via skype. Jeg gjør mye etterarbeid med  de dokumentene du har sendt og gir deg tilbakemelding via mail eller telefon.

Påfølgende timer ( som anbefales) er på 60 minutt og blir brukt til oppfølging, coaching og videre arbeid.  Pris: 1000,- Enten ansikt til ansikt eller via skype. Jeg gjør mye forarbeid før timen, slik at hvert minutt er spekket med akkurat det du trenger for å komme deg videre i helse-puslespillet og får ett liv med høyere livskvalitet.62265079_2487412481478388_6414317675555586048_n

Jeg holder også foredrag, så om du har lyst å oppleve meg på foredrag, så ta kontakt.

It can all be done <3