Helsecoaching

Silje Vassøy, en Helsecoach!
Jepp. Det jeg brenner aller mest for å hjelpe alle de damene som føler de står i helsenød og synes det er skikkelig vanskelig å komme seg ut av det på egenhånd.

I omtrent hver eneste melding eller mail fra de nydelige damene der ute som trenger hjelp, så skriver de om vanskeligheter med å få denne typen hjelp fra sin lege. De har gjerne spurt om det de spiser kan ha noe å si for hvordan helsa er. Noen få sier ja, men de fleste avfeier det bare og konstaterer at “du må bare akseptere dette for resten av livet”!
STOPP EN HALV sier jeg da. Når det kommer til leddutfordringer og en drøss med andre lidelser så om det ikke kan reverseres helt, så kan det garantert gjøres MYE bedre slik at du føler deg kanskje en million ganger bedre.

Jeg fikk høre fra samtlige av mine leger at dette her var noe jeg måtte bare innfinne meg å ha resten av livet.

Jeg måtte finne en måte som gjorde at jeg klarte å leve med det?
Og hvilken medisin jeg skulle bruke?

– Mine første tanke var: IKKE FAEN!!!! (Sjeldent jeg banner, men avogtil trengs det ei kraft-glose). Ikke søren om jeg aksepterer å ha ubrukelige hender resten av livet og heller ikke at jeg skulle dekke over vondtene med medisiner som kan ha bivirkninger i mengde med ei lang handleliste.

– Deretter tenkte jeg at det kan hende jeg ikke kommer helt i mål. Men jeg skal aldri gi meg før jeg har prøvd absolutt alt mulige som kan gagne helsa mi. Og legge tilrette på den beste mulig måten slik at kroppen min kan reparere seg og bli enda bedre.

Det som jeg hører fra alle damene som sender melding eller epost er at det er kanskje vanskeligst å vite hvor en skal starte? Og når formen er kjip, overskuddet skralt og den mentale kapasiteten til å ha prøve ihuga å ha oversikten er nesten ikke eksisterende.
Ja det er da du trenger en coach.
Ja det er da du trenger meg .Som Coach er jeg din kunnskapsrike, omsorgsfulle og litt strenge bestevennine. Som vil det beste for deg og hjelper deg å oppnå ditt potensiale både i helsa og generellt slik at du lever det livet du drømmer om.

puslespill-1

Jeg hjelper deg å legge ditt eget puslespill, nøster opp, ser løsninger, brikke for brikke, steg for steg.
Du drar nytte av at jeg “gikk” 2 skritt frem og 1 tilbake og motsatt, oftere enn jeg egentlig likte.
Men ser verdien av det i dag. Jeg lærte hva som fungerte og hva som ikke funka.

Og alt dette lærer jeg deg slik at du slipper å gjøre alle feilene som jeg gjorde. Slik at du kommer kjappere i mål i tid enn jeg brukte.

Jeg forstår deg, jeg forstår det er å virkelig være på bunnen. Jeg har vært der og det var virkelig ikke noe fest for å si det slik.

Du slipper å gå deg vill en jungel alene, men blir geleida og veiledet av en som vet så veldig godt hvor stien bærer hen.

Blir snart tilgjengelig.

Innen kort tid vil min e-bok bli tilgjengelig og coachingen tar utgangspunkt i denne. Sammen går vi gjennom stegene, ett om gangen. Og du vil gradvis kjenne at helsa og livet ditt endrer seg i den retningen du drømmer om.

Ønsker du en uforpliktende samtale om jeg kan hjelpe deg eller å komme igang med ditt nye og friskere liv, så send en epost til:
Siljevaase@gmail.com

Coachingen vil primært foregå over tlf, eller skype. Bor du i Stavanger og omegn, så er ansikt til ansikt det aller beste.

Jeg ser frem til å hjelpe deg til å ha det friske og herlig livet du kan ha <3