Helsecoaching

Det er så vanvittig deilig at jeg er snart i mål med å legge mitt eget helse-puslespill. Jeg har veldig lyst å spre mitt gode budskap ❤ Overskuddet mitt er på plass, stor mental kapasitet, en styrke og ro som jeg setter veldig stor pris på.

Jeg føler meg heldig som har fått den tilliten fra kjente og «ikke» kjente folk om at de ønsker hjelp fra meg. Så jeg har satt sammen ett utgangspunkt for helsecoaching.

puslespill-1

Er det vanskelig å holde overblikket over de ulike faktorene? For noen kan det sammenliknes som å gå seg vill i en jungel, uoversiktlige og altfor mange veier å ta.
Trenger du noen å legge puslespill bitene sammen med? Noen som vet mye om hva som henger sammen, (spesielt lekk tarm/inflammasjon/revmatisk/autoimmunt)

Vanskelig å holde fokus på det aller viktigste og ikke gape over for mye på en gang. Gode endringer som varer, krever som oftest endel å implementere skikkelig.

Hva du spiser?
Hva du tenker?
Hva du gjør?
Hvordan du sover?
Hvilken aktivitet du driver med?
Hvordan du tenker om emosjonelle utfordringer?

Jeg som helsecoach vil gi deg nyttige coaching teknikker som er tilpasset til akkurat deg. kombinert med masse selv-lært  kompetanse. Samt masse praktiske tips som passer inn i travel hverdag, oppskrifter og fokusområder.  Sammen finner vi ut hvordan elementene i ditt puslespill kan implementeres på best mulig måte i ditt liv.

2014-04_thematic-series_brain-gut-jigsaw-crop

Jeg har erfaring fra å reversere leddgikt, ordne opp i dysbiotisk tarm og reversere heftig atopisk eksem. Føler du at dette er noe du kunne tenkt deg, ja da sender du en mail til meg på siljeevaase@gmail.com ❤

Planen min er å bli kostholds veileder og ernæringsteraput så fort det lar seg gjøre.
Jeg har tatt NLP Practitioner og NLP master Practitioner for noen år siden og nå vil jeg kombinere dette med kunnskapen min om ernæring, biokjemi og mat.

Praktisk info:

Første timen er 1,5 time, du fyller ut skjemaene på forhånd og sender gjerne dokumenter av relevans fra tidligere. Sammen går vi gjennom skjemaene og legger en plan for veien videre.  Pris:  1500,-  enten ansikt til ansikt eller via skype. Jeg gjør mye etterarbeid med  de dokumentene du har sendt og gir deg tilbakemelding via mail eller telefon.

Påfølgende timer ( som anbefales) er på 60 minutt og blir brukt til oppfølging, coaching og gode tips.  Pris: 1000,- Enten ansikt til ansikt eller via skype. Jeg gjør mye forarbeid før timen, slik at hvert minutt er spekket med akkurat det du trenger for å komme deg videre i helse-puslespillet og får ett liv med høyere livskvalitet.

Jeg holder også foredrag, så om du har lyst å oppleve meg på foredrag, så ta kontakt.

It can all be done ❤

header