Den beste deg

The ideal you, det er jo det handler om, ikke sant?

Hvilke tankesett har man når man er den beste versjonen av seg selv?

Jeg gikk igjennom alle innleggene mine pr idag (30/11/18) og jammen har jeg skrevet gitt.
Og jeg vil gjerne samle alle innleggene som har med akkurat dette å gjøre en plass, ett slags selv-coaching oppslags alla The ideal you.

Det første jeg skrev om denne tematikken var dette. Hvorfor godta halveishet? Når jeg tenker tilbake til når jeg skrev det, så var det med skrekkblandet fryd. Det var jo det aller først ordentlig innlegget.  Why accept mediocracy? Jeg har hvertfall levd etter mine egne regler her det siste halvannet året siden jeg skrev dette. <3

Også tror jeg at det neste innlegget må bli det innlegget som jeg skrev etter at jeg hadde holdt foredrag på stoffskiftedagen i Stavanger. Det gikk nemlig opp flere aha opplevelser for meg underveis og i etterkant av foredraget. Hva er det vi egentlig mangler i likningen? Hvorfor kan det virke som om vi straffer oss selv med enten dietter eller trening. Vi gjør det jo med kjærlighet og respekt til oss selv. <3

 

 

Neste innlegg jeg trekker frem som relevant til primært dette temaet her må være Endringsvilje og målsetting .Ett innlegg som har betydd veldig mye og fremdeles betyr mye for meg. Ett solid tankesett og gode mål, som man gjerne visualiserer på alle mulige måter. (Da overtaler man gjerne sin egen ubevissthet til å jobbe enda sterkere for å oppnå målet)

5

38265826_10156325375536047_4074766968433934336_n

Å våkne opp fra dvalen er ett innlegg jeg leser tilbake på med mye følelser. Herlighet altså. Spesielt det siste avsnittet. Å stå i alle de følelsene, var som stå midt i en tornado av både gode, forvirrende og ikke gode følelser. Jeg kan se tilbake på det idag og kjenne en stor lettelse i hele kroppen at alle de følelsene er håndtert. <3

Du som leser bloggen min vet kanskje veldig godt at jeg digger det mentale, tankens kraft. Og min favoritt analogi må være at det landskapet du velger å ha inni ditt mentale, det er det som avgjør hvordan du har det, men og hvordan livet ditt og fremtiden blir. Grønt, frodig og struttende av vital kraft? Eller grått, halvdødt dystopisk landskap? Jeg vet hva jeg velger <3

Hva legger du i å være på topp?

Er du villig til å gjøre den investeringen?

Hva vil det kreve av deg for å komme dit?

Er det verdt det tror du? 

Hva tror du kan skje om du lever ett liv som egentlig ikke er ditt?

Hva om du på dødsleie ditt angrer på altfor mye i ditt liv?
Dette er spørsmål jeg reflekterer rundt i dette innlegget.
Hvordan kan du sette deg selv opp for strålende dager og suksess med akkurat det som du gjør, hver eneste dag? Jo, med å starte morgenene på beste vis. Her kan du lese hva jeg gjør om morgenene som har endret livet mitt. <3

Jeg måtte gå utallige runder med meg selv for å finne ut hvordan jeg kommer meg utav atter en slags “knipe”. Jeg kravlet utav den den dype innsjøen av selvmedlidenhet og snudde rundt på flisa og bestemte meg for å takle krystallsyken på min måte, for det er jo den måten jeg takler ting på best mulig måte. Du kan lese mine triks her og hvordan takler du nedturer? Det kan vært lurt å ha en “nødplan”, min kan du lese om her.  Du er faktisk den viktigste i ditt liv. <3

Dette var foreløpig det som ligger på bloggen min om temaet, men jeg vet med den største trygghet at det kommer mer <3

<3 Silje