fbpx

Coachingen utviklet seg

Silje E Vassøy

Som coach startet jeg med en glød i meg om å hjelpe andre mennesker ut av leddgikt. Siden jeg hadde klart å fikse det, så ville jeg hjelpe fleste mulig etter aller beste evne at gjenvinner sin gode helse og herlige energi.

Praksisen min som coach startet med 1 ivrig kunde. Husk at alle starter på starten.

Måned etter måned, mange fantastiske kunder. Og mer magiske øyeblikk og transformerende gjennombrudd enn det egentlig er plass til å hjertet mitt, så begynte praksisen min å endre seg litt.

Det gikk fra helhetlig helsecoaching med helse i fokus til at du skal virkelig trives og nyte hele livet ditt. Alle sjatteringene i det livet som du er ditt. Du har ett større potensiale enn du annerkjenner.

Essensen i min praksis som helhetlig helse og livs coach

Jeg hjelper deg til å lykkes med å leve ditt friske og herlige liv hvor du har kvittet deg med flink pike og står stødig på dine bein med rak ryggrad. Du utstråler trygghet og har kommet dit med å prioritere deg selv og nærmeste marinere deg i egenkjærlighet satt ut i praksis!

Du er verd å stå øverst på din egen TO-DO liste. Om du velger å ha en TO- DO liste da.

Som coach så omfavner jeg hele helheten (i deg)

LØFT. Silje E Vassøy. Coach. Helhetlig helse og livs coaching. Reversert leddgikt.

Enten du trenger hjelp til å få helsen din på plass eller få andre deler av livet ditt på plass. Så skal du vite at jeg gjør alltid mitt ytterste for at alle er fornøyde!

I samtlige av mailene jeg får av fantastiske folk som også har fått beskjed at slike smerter og nedsatt livskvalitet, det må de bare ha for resten av livet.

Det vil jeg sette ett veldig stort spørsmålstegn med…

HVORFOR?

Så lenge jeg kan huske og dette kan nok min mor bekrefte. Så har jeg spurt “HVORFOR” om alt. Vitebegjæret var umettelig og jeg fortsatte til jeg forsto det nok. Dette har jeg fremdeles.
Det var nok ikke uten grunn for at jeg ble kastet ut av søndagsskolen. Jeg satte nemlig så mange spørsmålstegn til det jeg ble fortalt og nektet å akseptere det som min sannhet.

Religion eller ei. Nå har jeg en litt annen tro enn kristendommen.
Men å spørre hvorfor kommer jeg aldri til å slutte med..

Helse eller livs coaching? Eller begge deler?

Du trenger ikke å finne deg i bruke masse medisiner for å ha middelmådig livskvalitet. Du kan heller starte med å finne ut hva rot-årsaken er og jobber der i fra. Da vil kroppen følge etter og helsen, overskuddet og energien du har lengtet etter vil komme lettere tilbake.

For mange er det vanskeligst å vite hvor du starter. Det er det jeg hjelper deg med!

Som coach er jeg din kunnskapsrike, omsorgsfulle og litt strenge bestevennine. Som kun vil det beste for deg og hjelper deg å oppnå ditt potensiale både i helsa og generellt slik at du lever det livet du drømmer om.

Hva snakkes om på en coaching time?

I løpet av en time så jobber vi med selvfølgelig med helsen din og hva du kan gjøre hver dag som bidrar at det går i riktig retning. Søvn, stress, mat og livsstil. Og hvordan det faktisk går. Ikke det svaret som du korrekt svarer naboen over gjerdet. Men ærlig og ekte!

Vi snakker også om fordøyelsen og tilskudd om du har ei helse du vil bedre. Og uansett hva du vil forbedre, så jobber vi med hvem er du, hva motiveres du av, hvordan du behandler deg selv og hva du kan trenge for å sette deg selv høyere på prioriteringslisten.

Familielogistikk, relasjoner, traumer, tung bagasje og anstrengt forhold til seg selv er også noe som jeg jevnlig hjelper nydelige damer med.

Jeg forstår deg som føler at du har nådd bunnen. Jeg har vært der og det var virkelig ikke noe fest for å si det slik. Du slipper å gå deg vill i en jungel alene, men blir geleida og veiledet av en som vet så veldig godt hvor stien bærer hen.

Frihetsmetoden, the ideal you, Silje e vassøy

Fundamentet i coachingen min og i alt jeg gjør

Etter 15 måneders drift med ett voksende antall kunder med nydelige resultater, så ville jeg ta ett skikkelig blikk på hva er det faktisk gjør som fungerer så bra. Ut av denne prosessen så emmet denne metoden frem. Slik at jeg kan enkelt kommunisere frem hva det jeg gjør hver eneste dag for alle disse damene og noen få menn. Og at du som undrende sittende på ett gjerde, kan klargjøre om jeg er riktig for deg eller ei, i mye større grad. Disse 7 grunnpilarene danner selve fundamentet i de hjertestyrte, oppvåknende utviklingene jeg fasiliterer.

LØFT deg opp med bok og lydbok

Kjøp min e-bok  og tilhørende innspilte lydbok her og les alle detaljerte stegene i hva jeg gjorde, spiste og tenkte for å fikse meg selv ei helse og overskudd bedre enn jeg kunne drømt om.

Her kan du lese om de ulike pakkene innen helhetlig helse og livs coaching som jeg tilbyr. Slik at du også ved å prioritere deg selv, sette helsefrihet på agendaen. Gå skrittene og gjøre jobben og gradvis digge livet ditt og helsen din mer og mer.

Ønsker du en uforpliktende samtale om jeg kan hjelpe deg eller å komme igang med ditt nye og friskere liv, så send en epost til:
Siljevaase@gmail.com

Jeg gleder meg enn du aner til å hjelpe akkurat deg til å leve ut det potensialet du velger å ha; både innen helse, harmoni, lave skuldre, glede, takknemlighet, en indre ro og trygghet på at du er mer enn god nok!

%d bloggers like this: