fbpx

Hallo kjære venn <3

Jeg ante faktisk ikke hva jeg gikk til når jeg sa ja til å bli medlem i doTERRA. Hadde virkelig ingen ide. Jeg trodde doTERRA drev i ekte pyramide stil og at hypen skulle gå over. Jeg var veldig skeptisk, men skjønte at det var sansynligvis noe med dette her. Og flere teamledere hadde lyst å ha akkurat meg med. Det var jo veldig hyggelig, men når jeg tenker tilbake så tror jeg det kompliserte prosessen enda mer. hehe. Som om det ikke var nok å ta valget i seg selv 😉

Men når jeg hadde sagt ja, betalt og fått pakken. Jeg åpnet den med skrekkblandet fryd. Og den første tanken var OVERVELDELSE! haha, jeg må le når jeg tenker tilbake.
Jeg hadde brukt eteriske oljer før, men ikke alle disse ulike typene.  Oljene lå og “modnet” litt i esken de kom i, før jeg tok tak i de. Læringskurven var crazy bananas bratt. Og plutselig var jeg godt igang og hadde byttet ut den ene tingen etter den andre her i huset vårt <3

For å si det slik jeg vet ikke om jeg tørr å telle flaskene ( Og om jeg gjør, så forteller jeg ikke antallet til mannen min, hihi) Jeg har ikke alle altså, men er godt på vei <3

Og all skepsisen som jeg egentlig satt med helt i starten, det har doTERRA motbevist, både med tanke på hvordan de driver hele opplegget, de etiske verdiene bak, kvaliteten og renheten på oljene.  Og ikke minst effekten, den snakker helt for seg selv.

Jeg starta i Mai i fjor ( 2018), så jeg er jo egentlig ganske fersk enda. Jeg blir aldri utlært og håper jeg alltid kan lære noe nytt. Men har rukket å teste mange oljer i ulike kombinasjoner. Og vett du hva, jeg har funnet masse nydelige favoritter. Og siden flere har spurt om hva jeg liker best, så tenkte jeg at jeg skulle presentere mine favoritter og til hva og hvordan jeg bruker dem.

Blue Tansy blue_tansy1_800x.png
Denne troner kanskje høyest av alle. Jeg elsker effekten den har både mitt mentale, såvel som på kroppen min ( både i hudpleie og på muskler og ledd) Lukter veldig blomstrete og er digg i diffuseren.

Denne her herligheten er “the oil of inspired action” og kan få deg til å ta tak i ting som har vært utsatt ei stund. Kanskje derfor jeg digger den.

Get up and go 😀 Om du ikke har prøvd denne sammen med passion, så har du gått glipp av noe. Suveren lidenskaplig blanding for inspirert action.

Vill Appelsin
Denne her er den store favoritten for bruk i matlaging tror jeg. Troner hvertfall veldig høyt på lista. Hyppig brukt i smoothie, godiskuler, sjokolader, puddinger og gele. Lista kan jeg nesten fortsette på i det “uendelige”..
Storfavoritt i diffuser og <3

Peppermynte
Friskere og mer oppkvikkende olje skal du lete lenge etter og sansynligvis aldri finne. Denne her er bare best for spente muskler i rygg, nakke og hode. Nydelig for luftveiene. Kjølende og deilig når du trenge å kjøle deg ned.  Favoritt til å tørrbørste med sammen med smart & sassy.  Og helt eminent i diffuseren for å få ting gjort!

71qrgh8RuLL._SY679_Copaiba

Denne her har vært helt fantastisk for meg. Den har støttet kroppen og hjulpet til på mange måter når jeg var i innspurten med å bli frisk fra leddutfordringene mine.
Den har roet ned, balansert og jordet meg mange mange ganger.
Dette var den første oljen jeg virkelig fikk en emosjonell magisk AHA opplevelse med. Kanskje du synes det virker litt rart, men alle oljene virker og emosjonellt, og denne er “the oil of unveiling” .
Har vært fast oppi alle oljeblandinger for kropp, ledd, stølhet osv. Og nydelig i hudpleie.

Cheer & Motivate 
Disse to bruker jeg ofte, både i roller på kroppen. Men like ofte i diffuser for å spre disse nydelige oppløftende oljene i rommet. Motivate er oljen jeg bruker jeg skal i gang med å vaske huset, rydde, trene og generellt få ting gjort. Og du er vel kanskje slik som meg, at det liker du og? GSD er mottoet mitt ( Get Shit Done)

Zengest/DigestZen

Dette er blandingen jeg bruker å ALLTID ha med i veska/sekken. Om man får vondt i magen, enten at man har spist noe man ikke burde, blir kvalm eller likn. Da er dette oljen for å smøre på med en gang, for å slippe å gå rundt med en vonde mage. Hvem liker vel det?

Onguard
Denne allsidige favoritten bruker jeg hver eneste dag til å vaske med, alt fra kjøkkenbenker, til flekker på gulv osv. Av alle oljene jeg har testet for vasking så er det on guard og sitron sammen som funker best på “shiten” her i huset hvertfall.

Brukes og masse når vi har forkjølelse eller andre uhumskheter i huset. Jeg tar gjerne 2 dråper av denne i ingefær shoten min slik at den skal være ekstra sterk.

Nydelig i alt fra sjokolade, til eplekake og pudding. Og i en kopp te lindrer deilig for en sår hals.

55692944_600447027086408_2564187241983246336_nBalance

Når jeg var på randen til å utbrent da jeg fikk oljene i hus. Strategisk ja <3 Så når denne kom i posten, så ble den ofte brukt og jeg vet ikke hvor mange flasker jeg har brukt. Lukter nydelig og har en helt suveren evne å roe ned på kropp og sjel <3

Jeg bruker å ha denne på meg når jeg føler meg stressa, litt høye skuldre og overvelda. Og når jeg skal meditere.
Perfekt å bruke for avslapning og søvn.

Hvis du allerede er godt i gang med oljene, hva er dine favoritter? Og hvordan bruker du dem?
55849224_782914588747819_3424544112781557760_n
Denne blandingen her har vært helt suveren på fæl treningsstølhet etter crossfit økter, har både blitt smurt etter harde økter, men også på dag 2 og 3 der jeg ikke liker spesiellt å bøye meg ned for å ta ting opp fra gulvet, haha uff.

Jeg har stortsett alltid med i sekken og hvertfall på reise. Sist jeg var på reise, var til Berlin, da hadde jeg pakket med meg dette. Ikke alt jeg brukte, men heller før var 😉

54798637_631431873993569_3111099057376854016_n
Stor velduftende oljeklem fra meg <3 54730649_265169871099742_284894591017025536_n

 

 

Og forresten;
Om du har sittet på gjerde og dinglet med bena dine, og har funnet ut at når er det på tide å hoppe ned. Så skal du vite 2 ting.
-Gjør du det innen denne måneden, med familepakken. Så får du med en av mine favoritter som gir deg ett spark i stumpen din til å få gjort ting du har utsatt, fordi den er oljen for “inspired action”. Den er fantastisk dig for huden og superdeilig i diffuseren. Nemlig Blue tansy og den har en verdi av 1100,-

55521068_379330456255105_8485402634272899072_n

familykittt– Og om du føler at det er riktig, så skal du vite at du er hjertelig velkommen i mitt team. Verdiene mine som teamleder i doTERRA er inkluderende, kommunikasjon & felles kunnskap, dedikasjon og ærlighet.  Jeg absolutt digger teamet mitt.

98% av alle som starter med oljene, de starter med familiepakken. Det var denne jeg også begynte med. Og jeg kan trygt anbefale deg også å begynne med denne.
Vet du hva, jeg vet om flere som angrer i etterkant at de ikke startet med familiepakken. Den ligger nå på ca 2700,- varierer litt med euro-kursen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: