fbpx

Hva legger du i å være på topp?

Er du villig til å gjøre den investeringen?

Hva vil det kreve av deg for å komme dit?

Er det verdt det tror du? 

Hva tror du kan skje om du lever ett liv som egentlig ikke er ditt?

Hva om du på dødsleie ditt angrer på altfor mye i ditt liv?

Hva om du ikke tar deg tid til å kjenne etter hva du egentlig vil gjøre?

Hva om du kan gjør litt hver dag som tar deg nærmere målet om å leve livet ditt slik du kjenner at er riktig for deg?

Hva ville fremtidsversjonen av deg sagt til nåtidsversjonen av deg? 

Det jeg legger i tittelen er å leve akkurat slik man er ment til å leve. Det engelske ordet “Alignment” er perfekt. Der du faktisk lever etter de verdiene og etiske prinsippene som står i samsvar med den du faktisk er.

Det betyr ikke å være på topp i ett gitt felt/ en del av livet mitt. Men å være på topp som meg. Uten å beklage for å være ekte, helt “god damn” autentisk. Og jeg kommer til å nå mine hårete mål, jeg vet ikke hvordan det vil skje eller hvordan jeg eksakt vil løse utfordringene som kommer min vei. Men jeg står solid og bredt klar for å løse utfordringene, lære av de og gå videre med enda mer strak ryggrad.

Ett eksempel for min del, jeg vil heller gå den litt harde veien for å nettopp å lære/ vokse på utfordringen. Jeg liker ikke snarveier hverken karrieremessig, trening eller privat.  Men kan nevne at det hender jeg sykler eller går en snarvei altså 😉
Jeg drikker ikke ferdig energidrikk av noe slag på en boks. Av prinsipp. Jeg lager min egen preworkout drikk av fermenterte rødbeter, kollagen, litt ribose og noen andre helt naturlige ingredienser. Den fremgangen jeg har, vil jeg fortjene for den er så ekte og naturlig som mulig. Om det så tar lenger tid, så er det en del av veien som jeg går.
(Du tenker kanskje; Er ribose naturlig?, jeg mener ja. Ribose er en viktig bestanddel i ATP. Altså energiomsetningen i mitokondriene ( energifabrikkene) )

 

Den du faktisk er helt innerst inne. Innerst inne i kjernen. Den rå usminkede sannheten, når man har skrellet av alle lagene i løken, alle selvbegrensningene, alt negativt selvsnakk, all gruff fra fortiden er behandlet og plassert på rett plass i underbevistheten og blir brukt som lærdom istedenfor for ett tungt anker som holder deg tilbake fra å virkelig bli/være den du er faktisk ment til å være.

 

karl-fredrickson-74973-unsplash

Tenk tilbake til nå du var ett barn og på naivt barnlig vis hadde en klar formening om hva du skulle gjøre når du ble voksen, popstjerne eller astronaut. Etterhvert ble det ene og det andre filteret og nedskaleringen adoptert og drømmene krympet etterhvert som alderen gikk opp.

Hva var din barndomsdrøm?  Hva er din drøm nå? Hvis du alle muligheter var åpne og absolutt alt lå tilrette, Hva ville du da gjort? Hva ville du ha jobbet for?

 

 

 
Janteloven kan bare ta seg en pære altså. Du SKAL faktisk tro du er noen. Du er jo deg. Du er ikke naboen, du er ikke Dronninga av Hellas, du er ikke Pamela Anderson.
Du er DEG og da synes jeg det er totalt berettiget at du lever livet ditt som du aller helst vil. Slik at det du forventer ut av ditt liv på mange/alle aspekter faktisk står i samsvar med hvordan du lever livet ditt.

sydney-rae-408416-unsplash
Du er så mye mer enn du tror <3

Du har faktisk alle de styrkene og egenskapene allerede som du trenger!

Hva er din drøm?

Hva kan du gjøre for å gå skritt for skritt for å nærme deg drømmen din?

Ja, en liten lørdags”drodling” fra meg.
S <3

Leave a Reply

%d bloggers like this: