Online oljeklasse med familiepakke oljene ❤️

Jeg vil bare gi deg ett kjapt tips om online oljeklasse med de fantastiske 9 eteriske oljene i familiepakken.

For i Inspirasjonsgruppa mi for eteriske oljer på facebook, så hadde jeg igår en herlig 50 minutters oljeklasse det jeg gikk igjennom en og en olje i familiepakken, de andre delene i familiepakken. Og det som gjør at Januar er en veldig fin måned å bli medlem i, nemlig verve-promoteringene; kumquat, rød mandarin og serenity.

Så er du nysgjerrig på hva jeg har å fortelle om de herlige, kraftfulle og effektive eteriske oljene. Så finn denne gruppen på facebook og bli med, se opptaket av oljeklassen og kjen etter at kanskje du også har lyst å bli med ❤️

Det du også får når du blir medlem forutenom de magiske oljene og baseolje, og eventuelt diffuser og tomme kapsler er tilgang på flere fantastiske medlemsgrupper, masse veiledning og opplæring i sikker bruk, tips, triks, oppskrifter og ett herlig samhold ❤️

Føler du at lommeboka er litt for stram for en familiepakke, så er basic pakken ett suverent alternativ som er mye rimeligere.

Gruppa er her ❤️ Velkommen ❤️

Leave a Reply