Live sending <3

Jeg stikker bare kjapt innom for å meddele at jeg har planlagt en herlig Live sending på min The Ideal you side på facebook. Jeg spurte på flere fora på hva folk hadde lyst å lære mer om og både strukturering av livet, men og mat i forbindelse med autoimmune sykdommer og flere andre kom som svar.

Så jeg vil starte med min helsereise, egentlig fra start til slutt. Vi får se hvor langt vi kommer <3

Du kan lese hele helsereise historien min her og gjerne tenk etter om du har noen spørsmål du vil jeg skal svare på underveis i sendingen.

Men på Fredag om ei uke, altså den 11/01-2019. Kl 12. På den siden som jeg linket til lengre oppe.

Jeg håper du kommer innom og får med deg denne inspirerende Live sendingen, eller ser den i opptak. Og for all del, del og inviter noen som og kan ha nytte av dette.

Klem fra inspirerte meg <3

Leave a Reply