fbpx

Yey, det er så gøy at det er så mange som har fått øynene opp for en litt mer naturlig livsstil som og er helhetlig.

Det er jo det som er så gøy, at helhetlig helse innebærer at man “plukker” det beste fra egentlig flere grener.  Og setter det sammen fordi akkurat den kombinasjonen funker for din kropp og din helse <3

Så jeg er såå innmari takknemlig og beæret for at jeg får lov å spre ordet videre om hva naturlig livsstil og helhetlig helseperspektiv kan gjøre for deg.

Så 26 Januar skal jeg holde foredrag og bli med på oljeklasse i Sauda i Ryfylke, Sammen med ei fantastisk dame som heter Nina og driver Urteloftet. Der jeg skal fortelle om min helsereise fra ubrukelig hender full av leddgikt og smerter fra her til månen. Til å reversere det helt, til å bli helt symptomfri (selv om jeg spiser det som trigget det som verst før) ved å gå i dybden og forstå sammenhengen og viktigheten av tarm/fordøyelsen som ei viktig og stor brikke.  Her er link til arrangement på facebook

Det er jo så fabelaktig morro å klare det som flere leger har sagt at ikke skulle gå an. Det er ikke bare jeg som har klart å reversere en autoimunn sykdom, det finnes mange av oss.

Jeg hadde og Startskudd <3 2019, ei gruppe på facebook ( som er tilgjenglig her frem til 06.01.18) Dette er ei gruppe hvor jeg øste ut av meg selv, både personlig men og coaching relatert. For hensikten min er å øke bevisstheten for at alt er mulig å gjøre bedre og kanskje reversere ( av helse utfordringer), men og helse, mental endring, ja egentlig alt henger sammen.

Og i sammenheng med denne fantastiske kombinasjonen av Coaching og eteriske oljer, så kommer det og en nydelig og livsutviklende nyhet <3 Den blir sluppet på søndag.

Jeg gleder meg vilt til å fortsette denne reisa og vil gjerne ha med deg om du er interessert <3


49479630_304812376816568_1351177341019095040_n
Jeg kan med den største tryggheten og vissheten si med hånden på hjertet at jeg har aldri vært mer giret på noe i mitt liv enn dette, og du spør hva er “dette”?

Jo nettopp denne nydelig og kraftfulle kombinasjonen av nettopp supre coaching teknikker og den emosjonelle støtten som eteriske oljer gir.

 

 

Jeg startet med Familepakken nettopp for å støtte fysiske elementer i min hverdag, ( både fordøyelsen, imunforsvareten og leddene), og du kan trygt si at den effekten oljene hadde på mitt følelsesliv tok meg med den største overraskelse. Jeg var rett og slett sjokkert, for når jeg innså at flere grumsete elementer i bagasjen min var blitt håndtert og at jeg i praksis tenkte helt annerledes (og bedre) og hadde tilgitt involverte parter . Da fant jeg en slik ro og trygghet for at oljene er virkelig ett vidunderlig tilskudd i  både fysiske og såvel som emosjonelle verktøyskasse.

Familiepakken er en trygg og PERFEKT start med alle oljene du trenger for å støtte din og familiens psykiske og fysiske helse og en mer naturlig hverdag. Opplæringen får du av meg!

Ved å kjøpe familiepakken i januar får du med Rød Mandarin,  Kumquat og Serenity og frem til 16/1 også Frankinsence the King of the oil.

Familie Pakken inneholder:

ZenGest, Lemon, Peppermint, Frankincense, Lavender, doTERRA On Guard, Oregano, Rosemary, Wild Orange, Petal Diffuser, Veggie Caps.

Kort om oljene:

 • Sitron; oppløftende, antioksidant, immunforsvar. Fantastisk å vaske med.
 • Vill Appelsin; oppløftende, antioksidant, immunforsvar
 • Frankincense; kongen av oljer, hud- og celle støtte, immunstøtte
 • Lavendel; roer, hudpleie, søvn
 • Oregano; muskelsmerter, virus, mat
 • Rosmarin; hukommelse, konsentrasjon, hårvekst
 • Peppermynte; luftveier, energi, kjølende, oppkvikkende
 • Digest Zen; urolig mage, fordøyelse, feriemage
 • On Guard; immunforsvar, virus, bakterier

FAMILIEPAKKEN: Diffuser, 9 oljer, veggiecaps og kokosolje.

 • 30% rabatt på pakken i tillegg til de 25 % som alltid er der ved å bli fordelskunde
 • GRATIS KONTO i doTERRA
 • GRATIS MEDLEMSSKAP I The ideal you
 • GRATIS ONLINE OPPLÆRING

SLIK BESTILLER DU FAMILIE PAKKEN

Tilbudet gjelder kun dersom du bestiller via denne oppskriften.

1. Trykk på «BESTILL HER» knappen under.
2. Velg Join & Save.
3. Skroll ned og velg Join doTERRA
4. Velg Europe, og deretter Norway.
5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du kun vil være kunde, velg Wellness Advocate dersom du vil ha fremtidig mulighet til å jobbe med doTERRA.
7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord.
8. Enroller ID skal være 5886876. Trykk verify for å se at det er Silje E. Vassøy. Veldig viktig!
9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling.
10. Når betalingen er gjennomført vil du få bekreftelse på mail.
11. Deretter sender jeg deg velkomstmail med all nødvendig informasjon slik at du blir godt ivaretatt og får god opplæring i eteriske oljer.

Jeg gleder meg til å reise videre i dette fantastiske helse-eventyret, og gjerne med deg i gjengen min.

<3 S

 

1 Comment on “Foredrag og mye annet snadder <3

 1. Pingback: 5 dager med krutt

Leave a Reply

%d bloggers like this: