Mine favoritt nettbutikker for ett grønnere liv

Det er så supert at det er så mange herlig og flotte nettbutikker her i Norge, jeg synes ihvertfall det føles ekstra bra å støtte små, lokale frittstående butikker. Da vet jeg at de kronene jeg legger igjen, støtter opp hos noen som vil bidra med at miljøet blir bedre, maten vi spiser blir bedre, at det er enklere å få tak på kortreiste gode råvarer eller mat.

naturliglivlogo

Den jeg har handlet mest hos er Naturligliv.no
Denne nettbutikken drives av noen veldig herlige folk og de har ett meget godt utvalg. Det er her jeg kjøper den fantastiske gelatinen jeg bruker til alt mulig digg. Men nå har de også ett suverent tilbud på Wonderbag,
så nå har jeg endelig sikret meg en slik <3

Og i tillegg så har de masse gode tilbud til deg som er nysgjerrig på fermentering og lurer på hvor du kan få tak på startkulturer henne, look no further.
Se her så mye spennende! 

De slår også til med en rabatt til leserne mine, skriv inn idealyou i rabattkodefeltet og få 10% avslag på hele kjøpet ditt. Og akkurat nå med tilbudspriser på en mengde varer så er dette helt supert <3

naturligliv

 

Det finnes mange andre og her kommer resten av mine favoritter:

Www.Flexfit.no Drives av ett sprekt og herlig par fra Horten 🙂 Her kjøper jeg vanligvis Bulletproof produktene mine <3
De selger også mye treningsklær og utstyr. Og mye av dette står på ønskelista mi.

naturkilden

https://www.naturkilden.net/ En nydelig nettbutikk som drives av ei nydelig dame med navn Vibeke. Her har jeg tidligere kjøpt solkrem, nydelig ansiktskrem og olje, og en veldig god Tula toddler bæresele.  Hun har masse annet spennende i butikken sin også. 

villheim

https://villheim.no/ Er også en vanvittig lekker nettbutikk. Denne butikken drives av ei driftig dame med navn Anita og hun har ett veldig spennende utvalg, alt fra inspirerende Bulletjournal notatbøker med prikker istedenfor linjer, vaskemidler, drikkeflasker uten plastikk og miljøvennlige vaskemidler, samt masse trygt til baby. 

www.boneco.no er en veldig allsidig nettbutikk med veldig mye forskjellig, men fellesnevneren er at det er grønnere og økologisk. Her har tidligere kjøpt sminke, påskegodis og flere ting fra if you care kjøkken artikler. 

https://www.beeorganic.no/ Herlig nettbutikk med spennende utvalg, her har jeg handlet flere drikkeflasker ( for å alltid kunne ha med meg vann i veska/sekken)

Flere andre som er verdt å nevne, men som jeg ikke har handlet hos enda er:
https://organicinspire.no/ , https://www.agentm.no  , https://beecoshop.no/ og https://nyta.no/

 

Håper du finner noe trenger eller liker som gjør livet ditt litt mer økologisk og miljøvennlig <3

Og har du flere tips om gode nettbutikker, så gjerne legg igjen en kommentar 🙂

Leave a Reply