fbpx

Hallo i luken, endelig ett nytt innlegg! Her hos meg er det også travle tider, rekker overhode ikke å kjede meg. Jeg har lagt inn ønske om utvidet døgn, men foreløpig så har det ikke gått i orden, hehe 😉 Mye spennende som skjer for tiden og det er jo supergøy.

Driftige Jan Mesicek i Forlaget Lille Måne arrangerer Stoffskiftedagen  i Stavanger førstkommende lørdag og det er jammen litt av en solid lineup.

Programmet starter med Lege Joakim Ø. Iversen fra Senter for livsstilsmedisin tar en grundig gjennomgang av stoffskifte og etter det er det Margit Vea som skal prate om mat for en ny start. Og jammen meg etter det, er det jo meg som skal prate om hvor man starter når man vil bli frisk og jeg deler mine ti beste tips for en bedre hverdag og ett herlig liv <3  Og så til slutt er det Jo Inge Kaastad fra stoffskifteforbundet som skal prate om hvordan det er å leve med stoffskiftet.

Her er det mye og bred kompetanse samlet på en og samme dag.  Og jeg er veldig stolt og takknemlig for å ta del i dette.

Billettene koster 400,- og kan kjøpes her

Jeg gleder meg veldig og håper jeg klarer å inspirere veldig mange til å jobbe for ett bedre liv, samt at de får flere nyttige verktøy og muligens en aha opplevelse eller to.

kostreform
Og etterpå samles det en gjeng med nysgjerrige mennesker som lurer på hva vi i Kostreform driver på med og du er selvfølgelig velkommen til å være med.
Kostreform har veldig mange spennende planer for tiden fremover og vi vil ha deg med.

1 Comment on “Den store stoffskiftedagen i Stavanger

  1. Pingback: Blir man lykkelig av å spise riktig? – The ideal you

Leave a Reply

%d bloggers like this: