Gry Hammer`s nye bok; Den moderne jeger

 Bokbad og live-podcast av supre Sara Lossius bak bloggen med samme navn www.saralossius.no.

sara

Sara fikk jeg endelig hilse på igår, selv om vi har kjent godt til hverandre online, så var det skikkelig morro å få gi flere gode klemmer til en av Oslo`s mest energiske, sprekeste og driftigste damer.Hun har forøvrig også har noen av de fineste armene jeg veit om, snakk om bonus, hihi 😉 <3   Både jeg og Sara elsker kettlebells <3
Sara sin stemme hører jeg ukentlig på podcasten hennes http://saralossius.no/podcast/ og kokeboka hennes Paleo er mye brukt.

Og Gry som har bloggen www.frajordtilbord.no og siden www.gryhammer.no. Hun fikk jeg også endelig hilset på og gitt en god klem til. Hun er ei super herlig, veldig driftig og ei dame som brer rundt seg med god energi. Gry har skrevet flere bøker og har live sendinger på facebook hver søndag og masse andre spennende prosjekter . Og er selvfølgelig hele Norges fermentering dronning <3

I Oslo, igår altså på CappelenDamm i Akersgata. 200 folk og plenty med god stemning.

Hele opplevelsen med boklansering og bokbad var helt ny for meg. men gu så gøy det var <3 Jeg vil også skrive bok en dag 🙂 Jeg elsker boka hennes og vil gjerne anbefale den til alle jeg kjenner.
2

Fremdeles litt urutinert blogger, så jeg tok ikke for mye bilder for å si det slik 😉

1

Veldig moro både å bla i denne fantastiske boka og gleder meg til å ta i bruk tips og triks, men også teste oppskrifter og nyte de fine bildene <3 Men også å treffe så mange mennesker med stort sett de samme verdiene og interessene som meg selv.

Boka kan bestilles her <3

bok

Forøvrig så må fotograf Mona Nordøy  nevnes. For noen fantastisk fine bilder <3

Mulig noen synes det er altfor mange <3 i dette innlegget, men det får så være. Disse damene fortjener det <3

Andregangsfermentert lykkelig klem fra meg

Leave a Reply